Πορτοσάλτε: Αντί συγγνώμης στους ντελιβεράδες καταγγέλλει δολοφονία χαρακτήρα (Δείτε το βίντεο)

Παρά τις χιλιάδες αντιδράσεις, ο Πορτοσάλτε παραμένει αμετανόητος και προκλητικός - Αντί να ζητήσει συγγνώμη επιχειρεί να βγει από πάνω 

NewsRoom 02/11/2021 | 10:21

Κανείς δεν περίμενε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε θα ανασκεύαζε μετά τις χιλιάδες αντιδράσεις που προκλήθηκαν με αφορμή το χυδαίο σχόλιο που έκανε χθες για τον θάνατο του ντελιβερά. Αντιθέτως ο κ. Πορτοσάλτε σήμερα επέστρεψε για να δηλώσει πως ο ίδιος έπεσε θύμα ενός συστήματος που δολοφονεί χαρακτήρα.  

Αρχικά, υπενθυμίζεται πως χθες, με αφορμή το τραγικό περαστικό με τον θάνατο του διανομέα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ο  Άρης Πορτοσάλτε προχώρησε σε σχόλια που εξοργίζουν και προκαλούν ερωτηματικά για τη δημοσιογραφική του ιδιότητα.

«Υπάρχει και μια συμπεριφορά των διανομέων. Υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου. Ο οδηγός αυτοκινήτου έχει την ευθύνη για όλους αλλά και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσικλέτα θα πρέπει να αποφασίσουν θα κοιτάνε δεξιά και αριστερά», σημείωσε ο Πορτοσάλτε χωρίς ίχνος ντροπής στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του ΣΚΑΪ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσει εξόργισαν χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου αλλά και τους διανομείς, με το Δίκτυο εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού καλεί την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ) να προσφεύγουν στο ΕΣΡ για προσβολή μνήμης νεκρού.

Βέβαια, ο δημοσιογράφος αντί να επανέλθει και να ζητήσει συγγνώμη, προσπάθησε να βγει και από πάνω λέγοντας ότι είναι θύμα συστήματος που δολοφονεί χαρακτήρες, το ίδιο σύστημα, όπως σχολίασε στη συνέχεια, που επιτίθεται στον καθηγητή πνευμονολογίας Θόδωρο Βασιλακόπουλο.

«Ξαναδέχθηκα επίθεση από το ίδιο σύστημα που την πέφτει στον Βασιλακόπουλο, δηλαδή, της δολοφονίας του χαρακτήρα. Χθες δεν είπα τίποτα περισσότερο από αυτό που ζούμε όλοι, απλώς βγαίνει ο τρελός και τα λέει».

Δείτε το βίντεο εδώ: