Πορτοκάλογλου: Το μεγάλο ευχαριστώ και η συγκίνηση στην αυλαία για το «Μουσικό Κουτί» (video)

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη είπαν το τελευταίο αντίο στο τηλεοπτικό κοινό μετά από 4 χρόνια

Πορτοκάλογλου

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη ύστερα από 4 χρόνια έριξαν τους τίτλους τέλους στην πετυχημένη εκπομπή της ΕΡΤ, «Μουσικό Κουτί», καθώς το βράδυ της Κυριακής (14/04) είπαν το τελευταίο αντίο στο τηλεοπτικό κοινό.

Όπως είναι φυσικό ο τραγουδοποιός θέλησε να μοιραστεί μελωδίες μαζί με τους τηλεοπτικούς του συνεργάτες όσο και με το τηλεοπτικό κοινό, ενώ μαζί του στην αυλαία της εκπομπής βρίσκονταν η Νατάσα Μποφίλιου και ο Μίλτος Πασχαλίδης με τους οποίους το δίδυμο των παρουσιαστών έκανε μια γλυκιά αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές του «Κουτιού».

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη παρακολουθώντας στιγμιότυπα από τις παλαιότερες συναντήσεις του είναι η αλήθεια ότι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους, όπως και τα μέλη της μπάντας της μουσικής εκπομπής.

«Το Μουσικό Κουτί ολοκληρώνεται γιατί πραγματικά αισθάνομαι ότι κλείνει ο κύκλος και επειδή πρέπει να ασχοληθώ και λίγο με αυτό που είναι η δουλειά μου, να γράφω τραγούδια.

Έχω ξεκινήσει έναν δίσκο πριν από τέσσερα χρόνια και δεν έχω καταφέρει να τον ολοκληρώσω ακόμα.

Επίσης, σε κάθε καινούργιο σχέδιο υπάρχει κάποια στιγμή που αισθάνεσαι ότι για σένα κλείνει ο κύκλος από πολλές πλευρές», ανέφερε ο Νίκος Πορτοκάλογλου κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

«Θέλω να το καταλάβει αυτό και ο κόσμος που αγάπησε την εκπομπή γιατί πολλοί με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε “μη σταματήσετε”.

Ειλικρινά όμως η ανάγκη μου είναι να ξαναγυρίσω στον χώρο μου. Στα τραγούδια, στις ηχογραφήσεις, στη δημιουργία», συμπλήρωσε ο τραγουδοποιός.

Το «Ταξίδι» του τραγουδοποιού ήχησε στο πλατό για να το ερμηνεύσουν όλοι μαζί και στη συνέχεια να κλείσουν με χαμόγελα και συγκίνηση το «Μουσικό κουτί» τους.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς που μας αγαπήσατε και μας κάνατε παρέα όλα αυτά τα χρόνια από όλα τα μέρη του κόσμου», είπε από τη μεριά της η Ρένα Μόρφη, ενώ ο Νίκος Πορτοκάλουγλου πρόσθεσε πως «σας ευχαριστούμε για τη δύναμη, την έμπνευση και την αγάπη που πήραμε όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…