Ποροσένκο: "Δεν υποχωρήσαμε, δικά μας τα ανατολικά εδάφη"

Ο ειρηνευτικός “οδικός χάρτης” που συμφωνήθηκε την περασμένη εβδομάδα ανάμεσα στην Ουκρανία και τους φιλορώσους αυτονομιστές διαφυλάσσει την έννοια της…

po

Ο ειρηνευτικός “οδικός χάρτης” που συμφωνήθηκε την περασμένη εβδομάδα ανάμεσα στην Ουκρανία και τους φιλορώσους αυτονομιστές διαφυλάσσει την έννοια της κυριαρχίας και της ενότητας της χώρας εντός των ισχυόντων συνόρων της, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

Σχετικά με την εκεχειρία ανάμεσα στις ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις και τους αντάρτες στην ανατολική Ουκρανία αποδεικνύεται δύσκολο να τηρηθεί διότι “οι τρομοκράτες προσπαθούν διαρκώς να προκαλέσουν” τον ουκρανικό στρατό.

“Η Ουκρανία δεν προχώρησε σε καμία υποχώρηση ως προς την εδαφική της ακεραιότητα και η ανατολική χώρα θα παραμείνει τμήμα της Ουκρανίας”, διαβεβαίωσε ο Πέτρο Ποροσένκο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…