Πορνοστάρ συμβουλεύει τους γονείς για τη σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μονίκ Αλεξάντερ, γνωστή πορνοστάρ και σύμβουλος του σεξ, μίλησε σε ενημερωτικό διαφημιστικό μήνυμα για τους γονείς που αρνούνται να μάθουν στα παιδιά τους τι σημαίνει το σεξ.

593562321dc52474258b481e

Μέσα από ένα μικρό σε διάρκεια βίντεο, η Μονίκ εξηγεί πόσο πολύ έχει αλλάξει η σεξουαλική ζωή των νέων παιδιών που με τα smartphones και τα tablets έχουν άμεση πρόσβαση σε πορνογραφικό περιεχόμενο.

«Σχεδόν το 90% των παιδιών ηλικίας 11 ετών έχουν δει hardcore πορνό», λέει χαρακτηριστικά και τονίζει το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει σωστή γονεϊκή καθοδήγηση στην περίοδο της εφηβείας ώστε τα παιδιά να μην πιστεύουν όσα βλέπουν. 


Σύμφωνα με την ίδια, είναι απαραίτητο να μαθαίνουμε στα παιδιά την υγιή σεξουαλική συμπεριφορά. «Δεν θέλουμε να γίνουμε είδωλα για τα παιδιά σας» επισημαίνει και για αυτό λέει στους γονείς ότι πρέπει να αντιμετωπίζουν το πορνό όπως τα βιντεοπαιχνίδια, να εξηγούν στα παιδιά ότι η πραγματικότητα δεν είναι έτσι.


Το βίντεο κλείνει με την προτροπή όλοι οι γονείς να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να έρθουν κοντά στα παιδιά τους και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους. Το απολύτως φυσιολογικό, δηλαδή.