Πορνοστάρ για τη σχέση της με τον Τραμπ: Το σεξ μαζί του ήταν βαρετό, του θύμιζα την κόρη του

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η συνέντευξη της πορνοστάρ Στέφανι Κλίφορντ, η οποία είναι γνωστή στην πορνογραφική βιομηχανία με το ψευδώνυμο Στόρμι Ντάνιελς, η οποία φέρεται να είχε σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ.

5a606fe31dc52489158b45d2

Συγκεκριμένα, η ίδια φέρεται να έλαβε 130.000 δολάρια από τον Ντόναλντ Τραμπ για να κρατήσει το στόμα της κλειστό σχετικά με τον παράνομο δεσμό που είχαν συνάψει το 2006, μόλις τρεις μήνες αφότου η Μελάνια έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Μπάρον.

Οι πιπεράτες λεπτομέρειες, που περιλαμβάνουν και σχόλια για τις σεξουαλικές επιδόσεις του Τραμπ, δημοσιεύτηκαν μετά το ρεπορτάζ την περασμένη εβδομάδα της Wall Street Journal ότι ο δικηγόρος Μάικλ Κοέν του Τραμπ έδωσε τον Οκτώβριο του 2016 το ποσό των 130.000 δολαρίων στην πρώην πορνοστάρ για να εξασφαλίσει τη σιωπή της για τις σεξουαλικές συνευρέσεις της με τον μεγιστάνα των ακινήτων.

Ωστόσο, η συνέντευξη που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά χθες, είχε παραχωρηθεί – όπως προαναφέρθηκε- το 2011, πριν τη συμφωνία που συνήψε η Ντάνιελς με τον δικηγόρο του Τραμπ.

Όπως αποκάλυψε η Στόρμι Ντάνιελς γνώρισε τον Τραμπ τον Ιούλιο του 2016 σε ένα τουρνουά γκολφ.

«Με κοιτούσε και τελικά καταλήξαμε με το ίδιο αμαξάκι του γκολφ να πάμε σε άλλη τρύπα του γηπέδου. Μετά με ρώτησε αν ήθελα να δειπνήσουμε μαζί εκείνο το βράδυ. Κι εγώ του είπα “ναι, φυσικά!”». Ωστόσο, όταν έφθασε στο δωμάτιο του Τραμπ στο ξενοδοχείο την υποδέχθηκε, όπως είπε, ένας σωματοφύλακας ονόματι Κηθ και ο Τραμπ έβλεπε τηλεόραση φορώντας πυτζάμες. Και εγώ του είπα “Χα, ξέρει ο κ. Χέφνερ ότι το έκλεψες τις πυτζάμες; [αναφερόμενη στον ιδρυτή του Playboy Χιου Χέφνερ]. Καταλήξαμε να δειπνήσουμε στο δωμάτιο» δήλωσε χαρακτηριστικά η πορνοστάρ.


Η Στόρμι Ντάνιελς είπε ότι δεν ήπιαν αλκοόλ και ότι ο Τραμπ την βομβάρδισε με ερωτήσεις για μπίζνες, ενώ εκείνη τον πείραζε για τα μαλλιά του και τον ρωτούσε για τη γυναίκα του, Μελάνια. «Μου λέει, “μην ανησυχείς γι’ αυτήν.”»

Η Ντάνιελς είπε ότι συζήτησαν επί ώρες και μετά εκείνη πήγε στο μπάνιο. Όταν γύρισε βρήκε τον Τραμπ «να κάθεται στο κρεβάτι και να λέει “έλα εδώ”. Κι εγώ σκέφθηκα “εδώ είμαστε”».

Σύμφωνα με την πορνοστάρ το σεξ με τον Τραμπ ήταν σχετικά βαρετό, χωρίς τίποτα το αξιοσημείωτο. Παραδέχεται στη συνέντευξή της ότι οι δυο τους δεν χρησιμοποίησαν προφυλακτικό. «Δεν ήταν τίποτα τρελό. Κάναμε μόνο μια στάση, αυτό που θα περίμενε κανείς από έναν άνδρα της ηλικίας του». 


Από τότε, όπως αποκαλύπτει η Stormy, ο Τραμπ την καλούσε συχνά στο τηλέφωνο, και είχαν βρεθεί αρκετές φορές. Πέραν της σαρκικής πλευράς της σχέσης τους ο Τραμπ της έλεγε ότι τη θαυμάζει και ότι διέθετε μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα αφού ήταν «όμορφη και έξυπνη όπως η κόρη του».

«Είτε είσαι οπαδός του, είτε όχι -κι εγώ δεν υπήρξα ποτέ πραγματικά- πρέπει να παραδεχθείς ότι είναι γοητευτικός», είπε στη συνέντευξη .

Ο προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ που φέρεται να διαπραγματεύτηκε με την 38χρονη το ποσό που θα εξασφάλιζε τη σιωπή της, δήλωσε μετά τις αποκαλύψεις ότι: «Ο Πρόεδρος Τραμπ γι’ άλλη μια φορά διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο, όπως και η κ. Ντάνιελς».