Newsroom

Newsroom

Κατσίφας: Σε αυτοκτονία αποδίδει τον θάνατο του η Αλβανική Εισαγγελία

Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, το δημοσίευμα αλβανικής ιστοσελίδας που αποκαλύπτει την Εισαγγελικό πόρισμα, φαίνεται ότι ρίχνει λάδι στη φωτιά

20248286 1061343224000869 758336229535559822 o

Νέα τροπή φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση του θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα μετά και το πόρισμα των Αλβανών εισαγγελέων που είδε το φως της δημοσιότητας στην Αλβανία.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, «σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αλβανικού τύπου που επικαλούνται πληροφορίες, η εισαγγελική έρευνα για το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα περατώθηκε και το πόρισμά της είναι ότι ο Κατσίφας αυτοκτόνησε ενώ ήταν περικυκλωμένος από κομάντος αστυνομικούς της RENEA, στο βουνό πάνω από το Βουλιαράτι όπου κρύφτηκε για αρκετές ώρες»

Ανεπίσημες πηγές, που επικαλούνται αυτά τα δημοσιεύματα, ανέφεραν ότι η ακρόαση για τον τερματισμό της έρευνας πραγματοποιήθηκε από την δικαστή, Σουέλα Ντάσι. Σε αυτή τη διαδικασία ήταν παρόντες και οι συγγενείς του θύματος, οι οποίοι ζήτησαν να ενημερωθούν για τις ανακριτικές πράξεις, δηλαδή την ιατροδικαστική εξέταση και τη βαλλιστική του όπλου.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, επειδή οι συγγενείς του Κατσίφα δεν είχαν ενημερωθεί κατά τη διάρκεια της δίκης για το περιεχόμενο του φακέλου, η δικαστής της υπόθεσης, Σουέλα Ντάσι, διέταξε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αργυρόκαστρου να αποσύρει τον φάκελο για να υποβάλει αντίγραφο των ανακριτικών πράξεων.

Τέλος, σύμφωνα με τη νομοθεσία, τα μέλη της οικογένειας έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν επανεξέταση των ισχυρισμών της Εισαγγελίας.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…