Πορεία από την ΕΛΜΕ και διαμαρτυρία εκπαιδευτικού στην Ξάνθη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πορτοκαλί μπλούζα που ζητά δημόσια και δωρεάν Παιδεία και γράφει τη φράση  «δάσκαλος σκυφτός – αμόρφωτος λαός», επέλεξε να…

Με πορτοκαλί μπλούζα που ζητά δημόσια και δωρεάν Παιδεία και γράφει τη φράση  «δάσκαλος σκυφτός – αμόρφωτος λαός», επέλεξε να παρελάσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας ο εκπαιδευτικός της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και Αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Αστέριος Ιωαννίδης.

Φορώντας την μπλούζα ο συνδικαλιστής των καθηγητών συνόδεψε το 7ο Γυμνάσιο και μετά το πέρας της παρέλασης εντάχθηκε στο σώμα της πορείας των εκπαιδευτικών και άλλων πολιτών που πραγματοποιήθηκε στον παράλληλο δρόμο της οδού Κ. Μπένη και στο τμήμα της οδού 28ης Οκτωβρίου, από την οδό Τσιμισκή μέχρι την Κεντρική Πλατεία.

Τα συνθήματα πίσω από τη σιδηρόφρακτη Πλατεία Ελευθερίας, λόγω της εξέδρας των επισήμων, ξεκίνησαν αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η παρέλαση, ενώ στην πορεία των εκπαιδευτικών συμμετείχε και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, ο οποίος δεν κάθισε στην εξέδρα των επισήμων αλλά απέναντι, μαζί με τον Γραμματέα της Οργάνωσης και την Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη, που είναι επίσης εκπαιδευτικοί.

Η πορεία ολοκληρώθηκε χωρίς ένταση και οι εκπαιδευτικοί διαλύθηκαν.

 

 

Πηγή: xanthipress.gr

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

limeniko skafos 6

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη 13 ατόμων για τη φωτιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην Ύδρα…