Newsroom

Newsroom

"Πονοκέφαλος" στη Χ. Τρικούπη από τις πρωτοβουλίες Βενιζέλου

Η εσωκομματική διαμάχη που ξέσπασε στο ΠΑΣΟΚ φτάνοντας στο αποκορύφωμά της όταν η Χ. Τρικούπη επέλεξε να στηρίξει τις τροπολογίες της κυβέρνησης για το ΕΣΡ και τις τηλεοπτικές, φαίνεται πως αποκτά νέες διαστάσεις αφού ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιχειρεί όπως όλα δείχνουν το επόμενο βήμα με κινήσεις στο παρασκήνιο.

583dbee81dc5249f4c8b4743

Το newpost.gr αποκαλύπτει σήμερα ότι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρέθεσε χθες Δευτέρα δείπνο σε νυν και πρώην βουλευτές του κόμματος, στο οποίο παρακάθησαν και πρόσωπα έκπληξη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο δείπνο του Βενιζέλου βρέθηκαν οι Γιώργος Φλωρίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Άννα Διαμαντοπούλου, Λεωνίδας Γρηγοράκος ο οποίος διεγράφη από τη Φώφη Γεννηματά όταν είχε δηλώσει ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι αγκυλωμένη «σε κάτι παλιό και παρωχημένο», Παναγιώτης Ρήγας και Αφροδίτη Αλ Σάλεχ η οποία εδώ και χρόνια στέκεται στο πλευρό του Ευάγγελου Βενιζέλου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newpost.gr, στο δείπνο παρακάθησε και ο τ. διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος οι σχέσεις του οποίου με τον κ. Βενιζέλο υπήρξαν διαχρονικά καλές.

Η πρωτοβουλία του Ευάγγελου Βενιζέλου μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί καθώς οι ζυμώσεις στο μέτωπο της κεντροαριστεράς είναι συνεχείς. Είναι βεβαίως άγνωστο αν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να συσπειρώσει τα άλλοτε ισχυρά στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει νέο πολιτικό φορέα, ωστόσο πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως τέτοιου τύπου συναντήσεις προκαλούν στη Χ. Τρικούπη «πονοκέφαλο».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…