Πολυτεχνειούπολη: προφυλακίστηκαν 7 από τα μέλη των συμμοριών

Και οι 16 αρνήθηκαν κατά την απολογία τους τις κακουργηματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

OPKE

Στην φυλακή οδηγούνται οι επτά από τους δεκαέξι κατηγορούμενους στην υπόθεση των εγκληματικών ομάδων που δρούσαν με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, μετά τις απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι ανά περίπτωση, οι δεκαέξι είναι αντιμέτωποι με αδικήματα που αφορούν 27 ληστείες, 2 διακεκριμένες κλοπές, εγκληματική οργάνωση, διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.. Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν μετά το πέρας της πολύωρης απολογητικής διαδικασίας, ότι επτά κατηγορούμενοι πρέπει να προφυλακιστούν. Και οι 16 αρνήθηκαν κατά την απολογία τους τις κακουργηματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Η μόνη πράξη την οποία κάποιοι από τους συλληφθέντες αποδέχθηκαν ήταν η κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιων, ισχυρίστηκαν ωστόσο ότι προοριζόταν για δική τους χρήση.

Ανακριτής και εισαγγελέας,  έστειλαν στη φυλακή τους 7 και άφησαν ελεύθερους του υπόλοιπους 9 κατηγορουμένους.

Ο φερόμενος ως αρχηγός της συμμορίας συνεχίζει να νοσηλεύεται, μετά τον τραυματισμό του κατά την αστυνομική επιχείρηση και δεν απολογηθηκε .

‘Άλλοι επτά συλληφθέντες στην Πολυτεχνειούπολη που βαρύνονται με πλημμεληματικές κατηγορίες, παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο, όπου οι δίκες τους αναβλήθηκαν χθες και με εντολή του δικαστηρίου είναι ελεύθεροι μέχρι τις δίκες τους.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…