Πολύχρωμος ή υποκριτής; Ο Μητσοτάκης βάζει φρένο στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών;

Για μια ακόμη φορά ο Κ. Μητσοτάκης προτίμησε να ικανοποιήσει το ακροδεξιό του ακροατήριο αντί να προχωρήσει σε μια κοινωνικά δίκαιη κίνηση.

5527749

Στα ψιλά πέρασε χθες η διαρροή που έγινε στο… πάντα έγκυρο «παραπολιτικάδικο» Power Game, και αφορά το φλέγον θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Την ίδια μέρα που ο πρωθυπουργός δημοσίευε μαγνητοσκοπημένο δακρύβρεχτο μήνυμα προς την LGBTQI+ κοινότητα, ανήμερα της Διεθνούς Ημέρας κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, στη στήλη Power Game διαρρεόταν από το Μαξίμου το γεγονός ότι παρά τις φήμες ότι προετοιμαζόταν η επέκταση του πολιτικού γάμου και στα ομόφυλα ζευγάρια, προκειμένου να ενισχυθεί το δήθεν «φιλελεύθερο» προφίλ του πρωθυπουργού, τελικά μπήκε… «βέτο».

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η ιστοσελίδα, το φρένο  μπαίνει για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους αφού μια τέτοια κίνηση θα ενίσχυε τις μεγάλες διαρροές που έχει η ΝΔ από τα δεξιά της.

Το Power Game αναφέρει συγκεκριμένα:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν την κυβέρνηση, να επισπεύδει τη νομοθέτηση του γάμου των ομοφυλοφίλων. Επ’ αυτού, όμως, έχουν υπάρξει εξελίξεις, αφού όπως μαθαίνω από σχετικά αξιόπιστη πηγή, ο πρόεδρος Μητσοτάκης αποφάσισε να μην κάνει οποιαδήποτε κίνηση επί του συγκεκριμένου πεδίου. Απολύτως λογικό, αφού ένα τέτοιο νομοθέτημα στην παρούσα χρονική συγκυρία θα ήταν βούτυρο στο ψωμί, σ’ όσους προσπαθούν να αλιεύσουν ψήφους από τη δεξιά δεξαμενή της ΝΔ»

Μάλλον έτσι εξηγείται και η σπουδή του πρωθυπουργού να «τιμήσει» τη χθεσινή Διεθνή ημέρα. Έπρεπε κάπως να εξιλεωθεί από το γεγονός πως για μια ακόμη φορά προτίμησε να ικανοποιήσει το ακροδεξιό του ακροατήριο αντί να προχωρήσει σε μια κοινωνικά δίκαιη κίνηση. 

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…