Πολύ σκληρή ανακοίνωση του Ηρακλή για τους ρατσιστές γονείς και τον δήμαρχο του Ωραιοκάστρου

Σκληρή ανακοίνωση για το θέμα που έχει ανακύψει στο Ωραιόκαστρο με τους γονείς μαθητών δημοτικών σχολείων να αντιδρούν στη φοίτηση προσφυγόπουλων και τον δήμαρχο της πόλης να προτρέπει τους πολίτες να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, εξέδωσε το τμήμα τζούντο του Ηρακλή.

NewsRoom 14/09/2016 | 16:04

Οι ιθύνοντες του τμήματος τζούντο του Γηραιού, τονίζουν μάλιστα στην ανακοίνωσή τους ότι οι ίδιοι δέχονται να διδάξουν τα προσφυγόπουλα δωρεάν, εις μνήμην των προσφύγων προγόνων τους και του Παύλου Φύσσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«ΓΚΟΒΟΤΣΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ

“Καλύτερα να μείνουν εδώ να τους σφάξη ο Κεμάλ, γιατί αν πάνε στην Αθήνα θα ανατρέψουν τα πάντα”.

Αριστείδης Στεργιάδης (ύπατος αρμοστής Σμύρνης), καλοκαίρι 1922

“Απαίσιοι πραγματικώς είναι οι εδώ Ελληνες, εκτός ελαχίστων. Επικρατεί Βενιζελισμός ογκώδης. Θα ήξιζε πράγματι να παραδώσωμεν την Σμύρνην εις τον Κεμάλ διά να τους πετσοκόψη όλους αυτούς τους αχρείους”.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ

Θεσσαλονίκη 14-9-2016

Πέρασαν 94 χρόνια και οι απόγονοι των γουρουνιών ακόμα βρωμάνε. Είσαι εσύ Έλληνας γιατρός που έδωσες και τον όρκο του Ιπποκράτη. Ένα γουρούνι είσαι σαν τον Στεργιάδη.

Ακούστε βρωμερά σκουλήκια εκεί στο Ωραιόκαστρο που έχετε παιδιά και το παίζετε Ορθόδοξοι Χριστιανοί.

Δύο πράγματα δεν διαλέγει ένα παιδί όταν αρχίζει το ταξίδι της Ζωής του, να γεννηθεί με αναπηρία ή να ξεριζωθεί από την γειτονιά του να γίνει πρόσφυγας.

Εμείς που είμαστε απόγονοι προσφύγων σας στέλνουμε να πάτε στον Διάολο. Ως τμήμα τζούντο του Ιστορικού συλλόγου δεχόμαστε να διδάξουμε στα προσφυγόπουλα το Άθλημα μας στο ντότζο μας τιμώντας έτσι την Μνήμη των προγόνων μας, την Μνήμη του Παύλου Φύσσα που τον δολοφόνησαν τα κόπρανα του Χίτλερ πριν 3 χρόνια».