Πολύ… Ραχήλ Μακρή αλλά από τηγανίτα τίποτα στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Η αδυναμία συμφωνίας μεταξύ των πρωτοβάθμιων Σωματείων μέσα στο Σαββατοκύριακο ως προς τον τρόπο κάλυψης του οικονομικού ανοίγματος της Ομοσπονδίας…

makri 6 rotated

Η αδυναμία συμφωνίας μεταξύ των πρωτοβάθμιων Σωματείων μέσα στο Σαββατοκύριακο ως προς τον τρόπο κάλυψης του οικονομικού ανοίγματος της Ομοσπονδίας οδήγησε σε αναβολή για την πρώτη εβδομάδα τού Ιουνίου του συνεδρίου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, το οποίο ασχολήθηκε περισσότερο με τα λεγόμενα της Ραχήλ Μακρή παρά με την ουσία. Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε καταγγείλει ως προδότες και δωσίλογους όσους υποστηρίζουν τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ.

Η αναβολή αποφασίστηκε ύστερα από πρόταση των Σωματείων των διοικητικών υπαλλήλων (ΕΔΟΠ-ΔΕΗ), αλλά και των καταμετρητών, επιστημονικού προσωπικού, μηχανικών κ.ά. που δεν δέχθηκαν την πρόταση των υπολοίπων, να δοθούν εξουσιοδοτήσεις προς την επιχείρηση προκειμένου να παρακρατά αυξημένη εισφορά υπέρ της ΓΕΝΟΠ απευθείας από τους μισθούς των εργαζομένων.

Σύμφωνα με συνδικαλιστές, μετά από τον έλεγχο του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή στη ΓΕΝΟΠ οι εισφορές που παρακρατούνται από τους μισθούς αποδίδονται στα πρωτοβάθμια Σωματεία κι όχι στην Ομοσπονδία.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…