«Πολύ μας στεναχώρησες Νικόλα-Νικολάκη που δεν αντέχεις να ακούς…» #δικο_σας_συναδελφοι:

Ο Νίκος Χατζηνικολάου με αφορμή το «γ@μιέσαι Μητσοτάκη» που γράφεται στα social media και που σκάει απρόσκλητο μύτη σε κάποιες απευθείας συνδέσεις των τηλεοπτικών καναλιών κάνοντας τις μπάχαλο, μας αποκαλύπτει τον ευαίσθητο εαυτό του:

5480273 0

«Ειλικρινά, νιώθω πάρα πολύ μεγάλη στεναχώρια για το πως εξελίσσεται η πολιτική πραγματικότητα στη χώρα μας…δηλαδή αυτό το γαμιέται ο αντίπαλος πολιτικός αρχηγός, δεν το χωράει το μυαλό μου και το στομάχι μου. Εκεί έχουμε φτάσει; Εκεί έχουμε καταντήσει; Αυτή είναι η πολιτική παιδεία του λαού μας μετά από 50 χρόνια κοντά από την μεταπολίτευση; Ότι ο αντίπαλος γαμιέται; Ειλικρινά, νιώθω πάρα πολύ μεγάλη στεναχώρια για το πως εξελίσσεται η πολιτική πραγματικότητα στη χώρα μας…».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κατηγορεί την κοινωνία ότι δεν είναι comme il fau. Ότι εκφράζεται ανάρμοστα. Όλο αυτό το σύστημα εξουσίας στο οποίο ανήκει ο Νίκος Χατζηνικολάου, «στεναχωριέται» όταν ακούει το «γ@μιέσαι Μητσοτάκη». Όμως δεν στεναχωριέται και στηρίζει απόλυτα και με φανατισμό αυτό που αντιπροσωπεύει πολιτικά ο Μητσοτάκης. Ένα ακραίο νεοφιλελεύθερο σύστημα εξουσίας. Ένας ψεύτης-λαϊκιστής που εφαρμόζει εξοντωτικές πολιτικές προσπαθώντας να εξαπατήσει τους πολίτες. Κι ο Νίκος Χατζηνικολάου υπηρετεί με απόλυτη αφοσίωση αυτό το πολιτικό εξάμβλωμα. Την ίδια στιγμή που συνάδελφοι του δημοσιογράφοι , ο Κώστας Βαξεβάνης και η Γιάννα Παπαδάκου αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες γιατί σκαλίζουν το σκάνδαλο NOVARTIS που ο Μητσοτάκης θέλει να θάψει, ο Νίκος Χατζηνικολάου στεναχωριέται για το «γ@μιέσαι Μητσοτάκη».

Οι «αντάρτες» του διαδικτύου με το #Μητσοτακη_γ@μιεσαι χλευάζουν και αμφισβητούν αυτό το σκοταδιστικό σύστημα προπαγάνδας και παραπληροφόρησης. Και καλά κάνουν. Έτσι κι αλλιώς η κυρίαρχη ενημέρωση τους έχει στην απέξω. Είναι μια από τις ασύμβατες επιθέσεις των «από κάτω» στην ιδεολογία των νεοφιλελεύθερων ελίτ που κυριαρχούν. Ο Νίκος Χατζηνικολάου δήθεν δεν τα κατανοεί όλα αυτά και στεναχωριέται. Για να μην στεναχωρούμε λοιπόν το Νίκο Χατζηνικολάου εμείς το αλλάξαμε. Απαλείψαμε το ανάρμοστο «γ@μιεσαι Μητσοτάκη».

Ο Χρήστος Δάντης με το δικό του τρόπο το εξέφρασε:
«Μας έκλεισες τη μουσική
Μας τρώει το σαράκι
Γι αυτό κ θα στο ξαναπώ
……….»
#δικο_σας_συναδελφοι: 

Και εμείς το πήραμε από τον Χρήστο Δάντη και γεμίσαμε το διαδίκτυο με τις εμπνεύσεις μας. Τα
στιχάκια μας. Απαλείψαμε το «γ@μιεσαι Μητσοτάκη». Και είμαστε πλέον ευπρεπείς. Γίναμε θεούσες Κεραμέως.

Και συνεχίζουμε…
«Ένα σκυλάκι πήγαινε και είδε ένα γατάκι μαζί τα δυό γαυγίσανε…»
#δικο_σας_συναδελφοι: 
«Προχτές είχα γενέθλια, μου κάνανε δωράκι μια καρτελίτσα έγραφε…»
#δικο_σας_συναδελφοι
«Μαρέβα μου τι όμορφο το ροζ το συνολάκι με τα μεγάλα γράμματα…»
#δικο_σας_συναδελφοι:

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…