Πολύ φιλόξενα για τον Κοντονή τα ΜΜΕ του -χρηματοδότη της ΝΔ- Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Σταύρος Κοντονής  ανοίγει την καρδιά του στην μεγαλόθυμη εφημερίδα του «χρηματοδότη» της Ν.Δ. Βαγγέλη Μαρινάκη, κάνοντας εκ νέου επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και μιλώντας για ανάξια και ψευδόμενη ηγεσία. Τελικά η μεταγραφή ολοκληρώθηκε και επίσημα στην ΝΔ...

KONTONIS MARINAKIS1 1024x683 1

Νέα επίθεση του Σταύρου Κοντονή  στον ΣΥΡΙΖΑ , και μάλιστα στη φιλοκυβερνητική εφημερίδα (σ.σ του εκδότη που μέχρι πρότινος έλεγε χρηματοδότη της ΝΔ) «Τα ΝΕΑ». 

Ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής χαρακτήρισε «ανάξια και αδίστακτη η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ», αφήνοντας αιχμές για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Σχολιάζοντας αρχικά τις αντιδράσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Κοντονής αναφέρει ότι «δεν μου προκαλούν εντύπωση. Είναι η συνήθης πρακτική όταν ένα κόμμα αποφεύγει να μιλήσει επί της ουσίας των όσων αναφέρονται και προβάλει ζητήματα συγκυρίας για να κατασκευάσει εσωτερικούς εχθρούς»

Αυτά είπε λοιπόν  ο πρώην υπουργός, που μέχρι πρότινος έβλεπε ως εχθρό τον εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη χαρακτηρίζοντας τον  «χρηματοδότη της ΝΔ».

«Εγώ το είχα διαπιστώσει από τον καιρό που ήμουν υπουργός Δικαιοσύνης. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι το βράδυ υπήρχαν τοποθετήσεις από την πλευρά του κ. Μαρινάκη και το πρωί ερχόντουσαν ως τοποθετήσεις της Νέας Δημοκρατίας. Δεν την αγαπάει απλά τη Ν.Δ. ο κ. Μαρινάκης, αλλά τη χρηματοδοτεί. Αν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη τα πλήρωνε ο κ. Σαββίδης, τι θα λέγατε; Τι θα λέγανε ο κ. Μαρινάκης και οι εφημερίδες που πρόσκεινται σε αυτόν; Για σκάνδαλο πρώτου βαθμού. Βλέπω τον κ. Μαρινάκη με ιδιαίτερη ζέση να παίρνει τη μία μετά την άλλη τις εφημερίδες και τώρα μπαίνει και στην τηλεόραση, και είναι δικαίωμά του, και με τη Nova. Γιατί γίνεται αυτή η προσπάθεια; Δεν ξέρω, θα υπάρξει στο τέλος και καμιά εφημερίδα που δεν θα την έχει πάρει ο κ. Μαρινάκης ή που δεν θα την επηρεάζει; Εδώ μπορεί να υπάρξει νόθευση του ανταγωνισμού» (16.10.2019 Συνέντευξη Σ.Κ. στο SDNA)

Σήμερα, ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε να πάρει μεταγραφή… στην ομάδα της ΝΔ (να μιλήσουμε και ποδοσφαιρικά ) και αυτό το δείχνει  ότι πλέον είναι πολύ φιλόξενα για τα ΜΜΕ του -χρηματοδότη της ΝΔ- Βαγγέλη Μαρινάκη. Για αυτό βρήκε αφορμή να  να  επιτεθεί στο κόμμα του με σκαιότατους χαρακτηρισμούς, με αποτέλεσμα το μονόδρομο της διαγραφής του. Αλλάζουν οι καιροί… και σύντομα μην δούμε τον πρώην υπουργό να τον αποθεώνουν και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού (είχε στοχοποιήσει την ομάδα του Πειραιά και τον πρόεδρο της ότι επηρεάζουν τις αποφάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο) , φωνάζοντας:  “Κοντονή, αλάνι για πάντα στο λιμάνι”