Πολιτικό «ρινγκ» στον ANT1 με Μαρινάκη – Τζανακόπουλο για τον Τέως: Επιστρατεύτηκε ο… Μαδούρο από τη ΝΔ (video)

Φτάσαμε στη Βενεζουέλα για να δικαιολογήσουμε τη βαλκανική κόπια του The Crown

My project 1 17

Ακόμη και τον Νικολά Μαδούρο επιστράτευσε ο γραμματέας της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, προκειμένου να αντιπαρατεθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο κ. Μαρινάκης, απαντώντας στα περί επαμφοτερίζουσας στάσης για τα οποία κατηγόρησε τη ΝΔ ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, επανέφερε ακόμη και το ξεχασμένο θέμα της Βενεζουέλας, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε μια δικτατορία, για να λάβει την απάντηση ότι η ΝΔ έχει πλέον αναγνωρίσει τον Νικολά Μαδούρο ως νόμιμο πρόεδρο της Βενεζουέλας.

«Δεν τον έχετε αναγνωρίσει τον Μαδούρο; Τι μπλέκετε τον Μαδούρο; Δεν ντρέπεστε με αυτά που λέτε τώρα; Κοιτάξτε να μαζέψετε τα φιλοβασιλικά ερείπια που έχετε στο κόμμα σας. Αφήστε τον Μαδούρο τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Παύλος Μαρινάκης δεν… άφησε την απάντηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου να περάσει έτσι και είπε: «Όταν πας ως κόμμα στον Μαδούρο δεν μπορείς να κάνεις μαθήματα στη μνήμη και την ημέρα της κηδείας ενός νεκρού».

Οι τόνοι ανέβηκαν με τον Ανδρέα Λοβέρδο να λέει: «το αποφεύγετε σαν το διάολο με το λιβάνι» και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να του απαντάει: «δεν σας ξεπλένει τίποτα».

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…