Πολιτική κονσομασιόν κ. Αβραμόπουλε;

«Τα άλλα επίτιμα μέλη δεν ελάμβαναν μισθό, ο Έλληνας όμως που θεωρούσε ότι το brand name του αξίζει 5 χιλιάρικα το μήνα, τα καλοδέχτηκε»

4847235

Να ξεκινήσουμε με την ερμηνεία της λέξης κονσομασιόν. Σύμφωνα με το ελληνικό wiki λεξικό σημαίνει «κατανάλωση προϊόντων».
Μεταφορικά σημαίνει να κρατά κάποιος ή κάποια συντροφιά σε νυχτερινό κέντρο. Αλλά το πρωί θα φορέσει ξανά το κοστούμι της αξιοπρέπειας. Γιατί στα παρακατιανά μαγαζιά «καλλιτεχνικής φύσεως» συχνάζουν και κύριοι. Όλοι εκείνοι δηλαδή που κατά τη διάρκεια της μέρας απαιτούν από την κοινωνία την καλή συμπεριφορά και τον σεβασμό. Πάμε στα δικά μας τώρα.

Δεν είναι η πρώην φορά που η Δικαιοσύνη ρίχνει τη ματιά της στον πρώην δήμαρχο Αθηναίων. Αλλά σίγουρα η πλειοψηφία των πολιτών που ψηφίζει Νέα Δημοκρατία δεν θυμάται ή δεν ενημερώθηκε ποτέ πως στο οικονομικό σκάνδαλο Novartis, για το οποίο η κυβέρνηση έπραξε τα δέοντα να αρχειοθετηθεί ως μη γενόμενο, ο εισαγγελέας Παναγιώτης Καψιμάλης εντόπισε στον έλεγχο που έκανε στα οικονομικά του πρώην Επίτροπου και υπουργού της ΝΔ, Αβραμόπουλο, αδιευκρίνιστα ποσά που ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ. Έσπευσε να τα χαρακτηρίσει ως «αδιευκρίνιστα» και να τα αθωώσει.

Όμως άλλο είναι να σε ξεψαχνίζει η εγχώρια ιμιτασιόν δικαιοσύνη κι άλλο το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Αυτές τις ημέρες λοιπόν, ως γνωστόν, ο κύριος ελέγχεται στο ευρωκοινοβούλιο για πολύ μικρότερο ποσό. Γιατί ελάμβανε μισθό ο Αβραμόπουλος από την αμαρτωλή ΜΚΟ που συνδέεται με το Qatar Gate; Επειδή ο αξιοσέβαστος τους έδωσε το όνομά του να φιγουράρει στο ΔΣ της;

Και ποιο είναι το πλεονέκτημα του Αβραμόπουλου ώστε να αξιολογείται ως ευκαιρία για να μπει στη βιτρίνα ενός μαγαζιού-πλυντήριο που είχε στήσει ο υπόδικος Ιταλός και πρώην ευρωβουλευτής Αντόνιο Παντζέρι; Όπου το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος γινόταν με όλους τους τρόπους, ακόμα και με το «κέρασμα» μισθών;

Μήπως διέκρινε στη συνείδηση του Έλληνα μια προθυμία για πολιτική κονσομασιόν; Διότι αυτή η δοσοληψία που ονομάζεται μισθός, διανοίγει τη δυνατότητα για να εισχωρήσει το ψεύδος. Και το «κάνω ότι δεν βλέπω» αιωρείται ως υπονοούμενο και προαπαιτούμενο.
Τα άλλα επίτιμα μέλη δεν ελάμβαναν μισθό, ο Έλληνας όμως που θεωρούσε ότι το brand name του αξίζει 5 χιλιάρικα το μήνα, τα καλοδέχτηκε. Και τα 5 χιλιάρικα το μήνα δέχτηκε και τα 11 εκατομμύρια εμβόλια. Αυτά στα σκοτεινά. Το πρωί θα φορέσει ξανά το ατσαλάκωτο κοστούμι της αξιοπρέπειας.

Στην πολιτική κονσομασιόν το ονοματεπώνυμο που ακτινοβολεί λάμψη όταν μπαίνει στο ΔΣ της αμαρτωλής ΜΚΟ «μολύνεται» από την ανάμειξη του χρήματος. Κι αυτή η λάμψη αυτομάτως γίνεται νοσηρή και το όνομα καταντά αμφίβολης ποιότητας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

6084787 2

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

«Με ανησυχία και απογοήτευση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες να εξελίσσεται μία απίστευτη κατάσταση ανεπίτρεπτης επίθεσης…

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

6207733

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

Συγγενείς άρχισαν να πετούν καρέκλες και να απευθύνονται προς τους κατηγορούμενους

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

Μικρούτσικος

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

«Το ότι δεν τον έχεις παρακολουθήσει μπορεί να με κάνει να σε συμπαθήσω», είπε ο…