Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση εκλογικής στρατηγικής και ψηφοδελτίων

Να καταστρώσει εκλογική στρατηγική και να "γεμίσει" τις κενές εκλόγιμες θέσεις που άφησαν τα στελέχη που αποχώρησαν, θα επιχειρήσει η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Δευτέρας.

syriza koumoundourou 0

Να καταστρώσει εκλογική στρατηγική και να “γεμίσει” τις κενές εκλόγιμες θέσεις που άφησαν τα στελέχη που αποχώρησαν, θα επιχειρήσει η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η Κουμουνδούρου θα ορίσει Επιτροπή ψηφοδελτίων με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα και με κεντρικά μέλη, μεταξύ άλλων τον Νίκο Βούτση , τον Αλέκο Φλαμπουράρη, τον Δημήτρη Βίτσα, τον υπεύθυνο Οργανωτικού της Γραμματείας Παναγιώτη Ρήγα και φυσικά τον Γραμματέα του κόμματος Τάσο Κορωνάκη. 

«Έχουμε όλες τις δυνατότητες να πετύχουμε την αυτοδυναμία» τονίζει στις συσκέψεις ο Αλέξης Τσίπρας. «Πρέπει να αποκτήσουμε μια νέα σχέση με την κοινωνία που μας στηρίζει, με το στίγμα της σύγχρονης ριζοσπαστικής αριστεράς, απαλλαγμένοι από συντηρητικά κατάλοιπα ή αυταπάτες».

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η οργάνωση ανάρτησε σημαίες της Παλαιστίνης στο κτίριο όπου Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί διεθνές συνέδριο για…