Newsroom

Newsroom

"Πολιτική δίωξη" του συζύγου της θέλει να βλέπει πίσω από τις αποκαλύψεις του Hot Doc η Λίνα Νικολοπούλου-Στουρνάρα – δεν απαντά όμως για τ

Εμμένει η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα Λίνα Νικολοπούλου στη θέση ότι οι αποκαλύψεις που αφορούν την ίδια «αποσκοπούν στην πολιτική δίωξη ενός τρίτου προσώπου» προφανώς δηλαδή του συζύγου της. Με απλά λόγια, ο Γιάννης Στουρνάρας κρύβεται πίσω από την Τράπεζα της Ελλάδος κι εκείνη πίσω από τον Γιάννη Στουρνάρα.

57e3ed041dc52464328b45b5

Έτσι, λίγο καιρό μετά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της εταιρίας της από τους οικονομικούς εισαγγελείς, επανεμφανίστηκε σήμερα και απαντώντας στις αποκαλύψεις του Hot Doc για τις τέσσερις έρευνες στις οποίες συμπεριλαμβάνεται το όνομά της και οι οποίες βρίσκονται στα «αζήτητα», είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το ρεπορτάζ αποσκοπεί «στην πολιτική δίωξη ενός τρίτου προσώπου, κατά την πάγια τακτική των συκοφαντών να πλήττουν έμμεσα τον στόχο τους προσβάλλοντας τα πρόσωπα οικείων του». 

Η κ. Νικολοπούλου γνωρίζει βεβαίως πολύ καλά ότι οι έρευνες τις οποίες αποκαλύπτει το Hot Doc αφορούν εκτός από την ίδια και πολλά άλλα πρόσωπα, πράγμα που αποφεύγει επιμελώς να σχολιάσει. Άλλωστε αν αυτό αναφερόταν στην απάντησή της, δεν θα ήταν εφικτό να χρεώσει στο Hot Doc τον ρόλο του «συκοφάντη» που αποσκοπεί στην πολιτική εξόντωση του συζύγου της. 

Έχει πάντως εξαιρετικό ενδιαφέρον το πώς η Λίνα Νικολοπούλου προσπαθεί να προστατέψει τον σύζυγό της από τις -κατά την ίδια-

«συκοφαντικές»

επιθέσεις. Για να μην κάνουμε ξανά αναφορά στη γυναίκα του Καίσαρα που οφείλει εκτός από το να είναι, να φαίνεται και τίμια, θα πούμε μόνο ότι η κ. Στουρνάρα θα έπρεπε να φροντίσει να υπάρχει διαφάνεια στις επιχειρηματικές δραστηριότητες, ώστε να μην χρειάζεται η παρέμβαση της Δικαιοσύνης και να μη δίνει λαβές για κριτική και δημοσίευση των δραστηριοτήτων της στον Τύπο. 

Σύμφωνα με την ίδια πάντως, η εταιρεία της Mindwork Business Solutions -όπως κάθε εταιρεία- υπόκειται σε τακτικούς και έκτακτους ελέγχους νομιμότητας των δραστηριοτήτων της, ιδίως όταν αυτές αφορούν συμβάσεις με φορείς του δημοσίου. Πορίσματα εκδίδονται και, εφόσον προκύψει κάτι επιλήψιμο, επιλαμβάνεται η δικαιοσύνη στο πλαίσιο των κανόνων του κράτους δικαίου. Η εταιρεία μου, αναφέρει η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, ήταν πάντα στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών χωρίς να αποκρύψει ποτέ κανένα στοιχείο. «Έως σήμερα ποτέ δεν έχει στοιχειοθετηθεί οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον μου ή εναντίον της εταιρείας μου», αναφέρει.

Μιλώντας για το δημοσίευμα του Hot Doc, η Λίνα Νικολοπούλου μιλάει για «απροκάλυπτη και συστηματική προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για δήθεν κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά και διαπλεκόμενη λειτουργία από μια εταιρεία με ιστορία οκτώ χρόνων». Μια εταιρεία, συμπληρώνει, με καθ’ όλα σύννομη δραστηριότητα που έχει καταξιωθεί στο χώρο της, όπως αποδεικνύεται από τη διαχρονικότητά της, τα οικονομικά της μεγέθη και την εμπιστοσύνη των πελατών της.

«Είναι προφανές ότι αποσκοπούν στην πολιτική δίωξη ενός τρίτου προσώπου, κατά την πάγια τακτική των συκοφαντών να πλήττουν έμμεσα τον στόχο τους προσβάλλοντας τα πρόσωπα οικείων του» συμπεραίνει η σύζυγος Στουρνάρα και προσθέτει ότι από τις δεκάδες συμβάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ επιλέγονται μόνο αυτές που αφορούν την εταιρεία Mindwork Business Solutions για δημόσια διαπόμπευση και σπίλωση. «Το βασικό ζητούμενο είναι ποιος είναι ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας» ισχυρίζεται. «Σε αυτόν τον πόλεμο διαρκείας, η εταιρεία μου και εγώ προσωπικά, θα αντιδράσουμε με όλα τα νόμιμα μέσα που μας παρέχει το κράτος δικαίου, με την απόλυτη πεποίθηση ότι και υφίσταται και λειτουργεί» καταλήγει.

Διαβάστε σχετικά: Η Τράπεζα της Ελλάδος απαντά για λογαριασμό του Στουρνάρα και της συζύγου του, στις αποκαλύψεις του Hot Doc


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…