Newsroom

Newsroom

Πωλήθηκε η εμβληματική Mercedes του Ανδρέα Παπανδρέου: Στα χέρια Εβρίτη επιχειρηματία

Η συγκεκριμένη μπλε Mercedes-Benz 280 SE υπήρξε το επίσημο αυτοκίνητο του Ανδρέα Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του και αργότερα πέρασε στην κατοχή της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

mercedes

Η θρυλική Mercedes του Ανδρέα Παπανδρέου κατέληξε στα χέρια ενός επιχειρηματία με ρίζες από τον Έβρο. Ο Παγώνης Δάντσιος, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης στην Ολλανδία, ήταν από τους πρώτους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον μόλις εμφανίστηκε η αγγελία για το αυτοκίνητο.

Ο ίδιος δήλωσε στο Mega ότι σκοπεύει να χρησιμοποιεί το ιστορικό όχημα για να μεταφέρει γαμπρούς που είναι φίλοι του ΠΑΣΟΚ στους γάμους τους στη Θράκη, ως έναν τρόπο να τιμήσει τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η συγκεκριμένη μπλε Mercedes-Benz 280 SE υπήρξε το επίσημο αυτοκίνητο του Ανδρέα Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του και αργότερα πέρασε στην κατοχή της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Μετά από αρκετά χρόνια, το όχημα οδηγήθηκε στον ΟΔΔΥ για εκποίηση, ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες.

Ο κ. Δάντσιος εξέφρασε τη λύπη του που δεν κατάφερε ποτέ να γνωρίσει προσωπικά τον Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Ολλανδία τον κρατούσαν μακριά από την Ελλάδα. Όταν επέστρεφε, επισκεπτόταν κυρίως την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Ιγνατίου: H Αρχιεπισκοπή Αμερικής του ζητά αποζημίωση 4.000 για φωτογραφίες – Τι απαντά ο δημοσιογράφος

Τέλος οι κάρτες στα ATM: Πώς θα γίνονται οι συναλλαγές και τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτή είναι η ηλεκτρική συσκευή που «καίει» όσο 65 ψυγεία: Σχεδόν 5.000 watt την ώρα

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Τουρκία: Μυστήριο τον θάνατο 28χρονης Βρετανίδας τουρίστριας – Επέστρεψαν τη σορό της χωρίς καρδιά

ourkia

Τουρκία: Μυστήριο τον θάνατο 28χρονης Βρετανίδας τουρίστριας – Επέστρεψαν τη σορό της χωρίς καρδιά

Όλα ξεκίνησαν στις 27 Απριλίου ενώ πετούσε με την οικογένειά της για την Τουρκία όταν…

Σύλληψη πρώην δημοσιογράφου που εξαπατούσε επιχειρηματίες με εισιτήρια για το Final Four του Αμπού Ντάμπι

6566471

Σύλληψη πρώην δημοσιογράφου που εξαπατούσε επιχειρηματίες με εισιτήρια για το Final Four του Αμπού Ντάμπι

H γυναίκα κατάφερε να πείσει περισσότερους από 30 πολίτες ότι έχει ετοιμάσει μία αποστολή για…

Δημοσκόπηση Metron: Σκληρό ντέρμπι για τη δεύτερη θέση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και «Πλεύσης» – 7 στους 10 αξιολογούν αρνητικά την κυβέρνηση

5993256

Δημοσκόπηση Metron: Σκληρό ντέρμπι για τη δεύτερη θέση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και «Πλεύσης» – 7 στους 10 αξιολογούν αρνητικά την κυβέρνηση

Το ΠΑΣΟΚ και η Πλεύση Ελευθερίας δίνουν μάχη «σώμα με σώμα» με την διαφορά τους…