Newsroom

Newsroom

Πωλήθηκε 13 χρόνια μετά, το σπίτι όπου δολοφονήθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος

Δείτε πλάνα από το σπίτι του αδικοχαμένου ηθοποιού - Ο νέος ιδιοκτήτης έχει ήδη εγκατασταθεί εκεί και έχει αρχίσει να βγάζει από το εσωτερικό του τα πράγματα του αείμνηστου ηθοποιού.

49687

Πωλήθηκε μετά από 13 χρόνια, το σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου, το οποίο είχε παραμείνει κλειστό και ανέγγιχτο από το καλοκαίρι του 2008, όπου ο ηθοποιός δολοφονήθηκε. Μετά το θάνατο του ηθοποιού, το σπίτι είχε μπει στο πωλητήριο από τους κληρονόμους του, αλλά κανείς δεν είχε ενδιαφερθεί μέχρι τώρα να το αγοράσει.

Το σπίτι του ηθοποιού βρίσκεται στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Μετεώρων στο Παγκράτι με θέα στην Ακρόπολη και είχε παραμείνει άδειο από τότε.

Υπενθυμίζουμε πως ο άτυχος ηθοποιός, άφησε εκεί την τελευταία του πνοή στις 4 Ιουνίου του 2008, με την είδηση πως βρέθηκε κατακρεουργημένος με 21 μαχαιριές – μια υπόθεση που σόκαρε το Πανελλήνιο. Λίγο μετά από το τραγικό συμβάν, έφυγε από τη ζωή και η αγαπημένη του αδελφή, Έφη Παπαθεοδώρου, από καρκίνο, ενώ μερικούς μήνες αργότερα πέθανε και ο σύζυγός της και η μητέρα του ηθοποιού, Νικολέτα Σεργιανοπούλου.

Τελικά, 13 χρόνια μετά το διαμέρισμα του Σεργιανόπουλου πωλήθηκε και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος ιδιοκτήτης έχει ήδη εγκατασταθεί εκεί και έχει αρχίσει να βγάζει από το εσωτερικό του τα πράγματα του αείμνηστου ηθοποιού.

Πλάνα από το σπίτι είχαν προβληθεί το 2009 στην εκπομπή Πολύ Μπλα Μπλα, όταν ο γαμπρός του, Χρήστος Παπαθεοδώρου, μίλησε στην κάμερα του Alter με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του.

Βίντεο: Πλάνα από το σπίτι του αδικοχαμένου ηθοποιού στο Παγκράτι