Newsroom

Newsroom

Συγκλονίζει η Ρουσλάνα για Ουκρανία: «Πούτιν τρομοκράτη, φύγε από τη χώρα μου!»

«Είμαι η Ρουσλάνα και είμαι από την Ουκρανία» - Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μέσα από το καταφύγιο και συγκλόνισε με τα όσα είπε περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στην εμπόλεμη Ουκρανία.  

274550656 281045227338475 8520008780065020913 n

H Ουκρανή τραγουδίστρια Ρουσλάνα μίλησε στην εκπομπή του Mega, Μεγάλη Εικόνα και στη Νίκη Λυμπεράκη μετά την εισβολή των Ρώσων στη χώρα της.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μέσα από το καταφύγιο και συγκλόνισε με τα όσα είπε περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στην εμπόλεμη Ουκρανία.

Όπως ανέφερε αρχικά: «Είναι τρομερή η κατάσταση. Ποτέ δεν έχω φοβηθεί έτσι για όλους στην Ουκρανία, αλλά και για όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο πόλεμο. Βόμβες, ρουκέτες, τανκς, πολλά ψέματα και παραπληροφόρηση, μέσα από το διαδίκτυο και τα social media. Παρακολουθούμε μπερδεμένοι, είμαστε σοκαρισμένοι».

Και υπογράμμισε: «Η Ουκρανία είναι ανεξάρτητη και ελεύθερη χώρα, αλλά ο Πούτιν το αγνοεί. Το μήνυμά του ότι η Ουκρανία είναι μέρος της Ρωσίας, δεν είναι αλήθεια. Είναι ψέμα, δεν είναι αλήθεια».

Και τόνισε: «Υπάρχουμε 30 χρόνια ως ανεξάρτητη χώρα. Ήρθε η ώρα να πούμε με αποφασιστικότητα “όχι στον πόλεμο”. Μόνο ειρήνη, εμείς επιλέγουμε το φως, εμείς επιλέγουμε την ειρήνη. Δεν θέλουμε πόλεμο. Σταματήστε να σκοτώνετε τη χώρα μου και τον λαό μου»!

Και υπογράμμισε: «Το σχέδιο του Πούτιν είναι τρομερό. Να δείξει στον κόσμο ότι Ουκρανία είναι ένα τίποτα. Θέλει να χτίσει έναν κόσμο μόνο για τη Ρωσία. Είναι ένας επικίνδυνος τρομοκράτης».

Ο Πούτιν τρομοκρατούσε τους Ρώσους πριν από εμάς. Στο Κίεβο η κατάσταση είναι τραγική. Είμαστε αντιμέτωποι με φρικτή στρατιωτική δύναμη από τον Πούτιν και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Ο Πούτιν προσπαθεί να σκοτώσει το Κίεβο. Θέλω να πω στον Πούτιν είσαι τρομοκράτης, φύγε από τη χώρα μου».

Και ανέφερε: «Δεν είμαι με την οικογένειά μου, δεν ξέρω αν αυτή την στιγμή αν έχω σπίτι ή όχι και σας ζητάω να γίνεται ένα μαζί με τους εμάς τους στρατιώτες της ειρήνης. Βοηθήστε, μιλήστε, αλλά βοηθήστε κάπως. Σας παρακαλώ μην μας αγνοείτε.

Ο κόσμος ζει πλέον στα υπόγεια, σε καταφύγια τις τελευταίες μέρες. Τι θα γίνει με τα παιδιά; Τι θα γίνει με τους ηλικιωμένους; Δεν μπορούν να φάνε, δεν μπορούν να κοιμηθούν. Δεν είμαι με την οικογένειά μου, δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου. Χρησιμοποιώ τη φωνή και το όνομά μου για να κάνω τα πάντα να σταματήσω τον πόλεμο του Πούτιν», δήλωσε η Ρουσλάνα.

Και δήλωσε: «Θα νικήσουμε, το ξέρω αυτό. Ποτέ δεν φοβάμαι. Είμαι η Ρουσλάνα και είμαι από την Ουκρανία. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα σήμερα και οι κυβερνήσεις να βοηθήσουν την Ουκρανία το συντομότερο».

Νιώθουμε τον κόσμο, νιώθουμε τη βοήθεια. Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, βγαίνουν στον δρόμο κρατώντας πλακάτ, ουκρανικές σημαίες και χρησιμοποιούν πολύ δυνατά συνθήματα όπως “Πούτιν σταμάτα”, “Στηρίζουμε την Ουκρανία”. Και αυτό μας δίνει πολλή δύναμη και είναι ό,τι σημαντικότερο για εμάς»!

Δείτε το βίντεο

Μελέτη: Μήπως τα ακραία σχόλια εναντίον της έρχονται από τη ΝΔ; – Οι αναρτήσεις της Λίνας Κλείτου

InCollage 20240419 160043944

Μελέτη: Μήπως τα ακραία σχόλια εναντίον της έρχονται από τη ΝΔ; – Οι αναρτήσεις της Λίνας Κλείτου

«Mε την όψιμη μεταγραφή με τις άλλοτε βαρύνουσες πολιτικές δηλώσεις για το πώς τρώει φαλλούς…

Σάμος: Τρόμος στο νησί καθώς έσπασε ρήγμα που δεν είχε σπάσει το 2020 – Σύσταση να αποφεύγονται κτίρια με βλάβες (Video)

image 1 1

Σάμος: Τρόμος στο νησί καθώς έσπασε ρήγμα που δεν είχε σπάσει το 2020 – Σύσταση να αποφεύγονται κτίρια με βλάβες (Video)

Σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν έχει αναφερθεί καμία ζημιά σε κτίρια του νησιού, ενώ, όπως…

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Καταγραφή 26

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Μια αρκετά φορτισμένη στιγμή για τον πρωταγωνιστή της πρόκρισης του Ολυμπιακού

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

InCollage 20240419 145031854

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

«Σηκωνόταν χαράματα για να στηρίξει την κυβέρνηση. Δεν προχώρησε καθόλου σαν άνθρωπος», ανέφερε ο Λάκης…