«Πόλεμος» με το διαζύγιο Πιτ - Τζολί με τη συνέχεια στα δικαστήρια

Η μάχη της επιμέλειας έχει τελειώσει, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται. Και τι πόλεμος... 

NewsRoom 31/05/2021 | 16:51

Τέσσερα χρόνια και οκτώ μήνες, αμέτρητες νομικές συζητήσεις και χρήματα έχουν ξοδευτεί και πόσο ακόμα... σημειώνει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της «mail online».

Ο δικαστής John Ouderkirk, ύστερα από έρευνα μηνών και εξέταση αμέτρητων μαρτύρων, αποφάνθηκε την κοινή επιμέλεια των πέντε παιδιών τους. Ο μεγαλύτερος γιος τους Μάντοξ, είναι τώρα 19 ετών, φοιτά στο πανεπιστήμιο της Κορέας και είναι απαλλαγμένος από την συγκεκριμένη απόφαση.

Η απόφαση του δικαστή σύμφωνα με την «mail online» προαναγγέλλει την συνέχιση των δικαστικών μαχών και από τις δύο πλευρές.

Η Τζολί άσκησε ένσταση κατά της απόφασης καθώς υποστήριξε πως ο δικαστής δεν της έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα αν καταφέρει να απομακρύνει τον δικαστή από την υπόθεση, θα σημαίνει ότι η απόφασή του «ακυρώνεται».

Η νέα δικαστική μάχη θα γίνει στο εφετείο στις 9 Ιουλίου στην Καλιφόρνια. Ο Πιτ προσέλαβε έναν κορυφαίο δικηγόρο τον Ted Boutrous Jr γνωστός ως «ο καλύτερος από τους καλύτερους», για να αντιμετωπίσει από την πλευρά του ένα από τα πιο δύσκολα διαζύγια του Χόλιγουντ.