Πόλεμος Μαρινάκη – Αλαφούζου – Ξύλο και μπουγέλα στο Δ.Σ. της Super League καταγγέλλουν οι Πράσινοι

[…]

alafouzos marinakis

Δύο ημέρες μετά το επεισοδιακό ντέρμπι της Λεοφώρου όπου οπαδοί του Παναθηναϊκού έθεσαν τη σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστών και παραγόντων υπό κίνδυνο, η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο όσο πάει και χειροτερεύει. Το κλίμα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League ήταν τεταμένο, με το Γιάννη Αλαφούζο να καταγγέλλει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον κατέβρεξε και πως μπράβος του χτύπησε τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Βασίλη Κωνσταντίνου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία διεκόπη όταν επικράτησε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο “αιωνίων”. Aρχικά, ο Μαχλάς τα έβαλε με τον Αλαφούζο λέγοντάς του: «Εσύ μιλάς για Μαρινάκη, αλλά προκάλεσες στο Ηράκλειο και έκατσες στον πάγκο του Παναθηναϊκού». Ο πρόεδρος του τριφυλλιού στη συνέχεια κατηγόρησε τον Μαρινάκη ότι προκάλεσε με την παρουσία του στον πάγκο. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» στο σημείο εκείνο έχασε την ψυχραιμία του. Λίγο έλειψε, μάλιστα, να έρθουν στα χέρια, ενώ ακούστηκαν πολύ βαριές εκφράσεις. Στη συνέχεια ο Γιάννης Αλαφούζος κατήγγειλε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης του πέταξε ένα ποτήρι με νερό και ότι ένα άτομο από την προσωπική ασφάλεια του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού έριξε μπουνιά στον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Η φωτογραφία είναι προφανώς από παλιότερη εκδήλωση στην οποία Αλαφούζος και Μαρινάκης μπορούσαν να συνυπάρξουν στο ίδιο τραπέζι.

Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών : H Εμίλια Περέζ κέρδισε τις εντυπώσεις και βάζει υποψηφιότητα για βραβεία

Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών : H Εμίλια Περέζ κέρδισε τις εντυπώσεις και βάζει υποψηφιότητα για βραβεία

Το θέμα της ταινίας τοποθετείται στο Μεξικό του σήμερα. Η δικηγόρος Ρίτα πρέπει να βοηθήσει…