Newsroom

Newsroom

«Πόλεμος» ΚΚΕ – ΠΑΕ Ατρόμητος με αφορμή εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ομάδας

Οργισμένη ανακοίνωση Ατρομήτου κατά του ΚΚΕ - Φόβοι για την εκδήλωση για τα 100 χρόνια σε περίπτωση που αντιδράσουν οι οπαδοί

5856787

Μια απροσδόκητη κόντρα ξέσπασε σήμερα, με αφορμή την ανακοίνωση του ΚΚΕ ότι το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμήν των 100 χρόνιων από την ίδρυση του Ατρομήτου.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ΚΟ Περιστερίου του ΚΚΕ και αναμένεται να μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Σιδέρης, ο δημοσιογράφος Νάσος Μπράτσος και ο υπεύθυνος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ, Θοδωρής Λιάππης.

1 2023 04 21T162657

Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση της εκδήλωσης, η ΠΑΕ Ατρόμητος εμφανίστηκε οργισμένη και σε ανακοίνωσή της τόνισε ότι δεν επιτρέπει πολιτικά παιχνίδια με το σήμα του Ατρομήτου, απαγορεύοντας μάλιστα τη χρήση του σήματος.

Πλέον δημιουργούνται φόβοι για ενδεχόμενες οπαδικές αντιδράσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος έχει ως εξής:

«Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε –γιατί ουδέποτε ενημερωθήκαμε σε θεσμικό επίπεδο για το παραμικρό- για την πραγματοποίηση εκδήλωσης από συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων του Ατρόμητου.

Μάλιστα, η ανακοίνωση συνοδεύεται από το σήμα της ομάδας μας, προκαλώντας εύλογα τους συνειρμούς στο κοινό ότι ο Ατρόμητος είναι συμμέτοχος της εν λόγω εκδήλωσης ώστε να τιμηθεί η ιστορική χρονιά για το Αστέρι μας.

Με αφορμή το γεγονός αυτό και σε συνδυασμό ότι η χώρα μας βρίσκεται και επίσημα σε προεκλογική περίοδο, η ΠΑΕ Ατρόμητος ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε ενεπλάκη με οποιονδήποτε τρόπο στην οργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ούτε σε οποιαδήποτε άλλη στο παρελθόν, ούτε φυσικά σκοπεύει να πράξει ποτέ κάτι τέτοιο, αφού δεν δικαιούται κανένας να χρησιμοποιεί το όνομα του Ατρόμητου για πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα, ανεξαρτήτως κομμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκαθαρίζουμε σε κάθε τόνο ότι το σήμα της ομάδας μας απαγορεύεται να χρησιμοποιείται για τέτοιους σκοπούς, πόσω μάλλον όταν αυτό συμβαίνει χωρίς τη συγκατάθεση είτε του Ερασιτέχνη, είτε της ΠΑΕ Ατρόμητος».

 

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»