Newsroom

Newsroom

«Πόλεμος» εντός του Νοσοκομείου Νικαίας: Η σκληρή απάντηση του Διοικητή

«Η Αριστερά δεν συντάσσεται ποτέ με την συκοφαντία, την λάσπη, την αισχρότητα και την χυδαιότητα, κύριε……Απρόσωπε!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο διοικητής του νοσοκομείου

1133047

Σε εξαιρετικά έντονο ύφος κινήθηκε η απάντηση του Διοικητή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας Θύμιου Γεωργόπουλου, προς τον συνάδελφό του και διευθυντή Νευροχειρουργού στο ίδιο νοσοκομείο, Πάνο Παπανικολάου, με αφορμή κείμενο του τελευταίου στο οποίο καταγγέλλει τη διοίκηση για τις δομές του νοσοκομείου, αφήνοντας υπόνοιες ότι «κάποιοι τα πιάνουν από «ανταγωνιστικά» μαγαζιά για να δυσφημείται το Νοσοκομείο».

Την ανάρτησή του, ο κ. Παπανικολάου συνοδεύει με φωτογραφίες από τους χώρους του νοσοκομείου, ενώ σημειώνει ότι κάποιοι θεωρούν τους ασθενείς και τους γιατρούς «ζώα».

Η απάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γεωργόπουλου ήρθε μέσω δελτίου τύπου στο οποίο κάνει λόγο για «διαρκές παραλήρημα» του κ. Παπανικολάου, ο οποίος είναι και εκπρόσωπος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «κ. Απρόσωπο» και κάνοντας λόγο για «αθλιότητες».

«Η Αριστερά δεν συντάσσεται ΠΟΤΕ με την συκοφαντία, την λάσπη, την αισχρότητα και την χυδαιότητα, κύριε……Απρόσωπε!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργόπουλος στην απαντητική του ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Διοικητή του Γενικού Κρατικού Νικαίας Θύμιου Γεωργόπουλου έχει ως εξής

ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ κ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ο κ. Πάνος Παπανικολάου είναι Διευθυντής Νευροχειρουργός στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας στον Πειραιά. Παράλληλα είναι μέλος του Δ.Σ. της ΕΙΝΑΠ, γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ και μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των γιατρών.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όμως ο κ. Π. Παπανικολάου είναι και σε ένα διαρκές παραλήρημα, με έντονο εκνευρισμό, με φωνές, με βρισιές και με προσωπικές επιθέσεις ακόμα και σε συναδέλφους (μόνο με του «κατώτερου» προσωπικού φυσικά) στο Νοσοκομείο.

Άραγε γιατί, αυτός ένας Αριστερός;

Το τελευταίο χρονικό διάστημα επίσης ο «πολυγραφότατος» κ. Π. Παπανικολάου ανακάλυψε ότι στο σώμα του Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας έχουν ενσκήψει –όλως αιφνιδίως- οι «7 πληγές του Φαραώ», και….εξεμάνη ο συνδικαλιστής.

Πρώτα ανακάλυψε ότι ο Διοικητής «αθωώνει δολοφόνους» επειδή σε ημέρα γενικής εφημερίας, κάποιοι χούλιγκαν επιτέθηκαν και χτύπησαν γιατρό και αυτός (ο Διοικητής), άκουσον – άκουσον, δεν δέχτηκε να «κλείσει» την γενική εφημερία και να στείλει τους ασθενείς «στους πανεπιστημιακούς που βρίσκονται στα κρεβατάκια τους τέτοια ώρα και τους καλύπτει ο Πολάκης»!

Στην συνέχεια όταν κατηγορήθηκε από τον Διοικητή ότι το «κλείσιμο» της εφημερίας ισοδυναμεί με «αντικοινωνική πράξη» και καταγράφεται ως «κοινωνική αναλγησία», απάντησε με την άθλια κατηγορία ότι «πίσω από αυτά τα αποβράσματα του υπόκοσμου βρίσκονται και τους καλύπτουν ΚΑΙ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά»!

Από την επομένη ξεκίνησε ο «ανένδοτος αγώνας» του κ. εκπροσώπου, ζητώντας «την κεφαλή επί πίνακι» του Διοικητή και δηλώνοντας ότι «όσο θα παραμένει αυτός στην θέση του, εγώ δεν θα συμμετέχω στο Δ.Σ.».

Μόλις χθες ο κ. εκπρόσωπος ανάρτησε φωτογραφίες με σπασμένα έπιπλα και παλαιά στρώματα σε ένα μισοκατεστραμένο Τολ και με λεζάντα: «ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΔΩ ΧΑΛΙΑ».

Είναι αλήθεια ότι η εικόνα μας προσβάλλει όλους.

Είναι αλήθεια ότι υπάρχει καθυστέρηση στην απομάκρυνση όχι μόνο των στρωμάτων αλλά και του Τολ.

Όμως γιατί;

Μήπως γιατί όπως γράφει ο κ. εκπρόσωπος:

– Θεωρούμε ζώα τους ασθενείς και τους γιατρούς;

– Έχουμε φλομώσει όλους με ψέματα και με «ΘΑ»;

– Κάποιοι τα πιάνουν από «ανταγωνιστικά» μαγαζιά για να δυσφημείται το Νοσοκομείο;

Στις ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ του κ. εκπροσώπου απαντώ:

– Τοποθετήθηκαν νέα στρώματα (από τον σημερινό Διοικητή) στους κοιτώνες των γιατρών, μετά από πάρα πολλά χρόνια, γιατί δεν τους αντιμετωπίζουμε σαν ζώα.

– Τα παλαιά στρώματα και όλη η σαβούρα δεν απομακρύνθηκαν γιατί είχε λήξει η σύμβαση με την εταιρεία που είχε επιλεγεί γι’ αυτό το έργο, από την προηγούμενη Διοίκηση, στην οποία ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ κ. εκπρόσωπε, κι ας βγάζεις «την ουρά σου» έξω.

– Την διαγωνιστική διαδικασία για την απομάκρυνση της σαβούρας, αν δεν το ξέρεις, η νέα Διοίκηση την ξεκίνησε.

– Μόλις τον Μάιο ολοκληρώθηκε η «τακτοποίηση» όλων των κτιρίων και η δυνατότητα πλέον να απομακρυνθούν και τα παλαιά Τολ, που αποτελούν εστίες μόλυνσης. Το γνωρίζεις ή δεν συμμετείχες ούτε σε αυτό το Δ.Σ.;

– Όσο για…..εκείνους που τα πιάνουν από «ανταγωνιστικά» μαγαζιά, σου επιστρέφω ευθέως τον βόρβορο και την λάσπη, γιατί όταν οι κ.κ. Παπαδημητρίου και Πορτοσάλτε ζητούσαν από τα ερτζιανά του ΣΚΑΪ να «γκρεμιστεί το Κρατικό της Νίκαιας» για σένα (κ. εκπρόσωπε) που αλλού ξέρεις να βρυχάσαι, ήταν απλώς…..Τετάρτη.

Και κάτι τελευταίο, η Αριστερά δεν συντάσσεται ΠΟΤΕ με την συκοφαντία, την λάσπη, την αισχρότητα και την χυδαιότητα, κύριε……Απρόσωπε!

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΘΥΜΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…