Πολάκης: Τα Παραπολιτικά του Κουρτάκη πήραν 20.000 ευρώ για άρθρο για την πολιομυελίτιδα στη Συρία

Με επιχειρήματα, στοιχεία, παραδείγματα και έγγραφα για το μεγάλο φαγοπότι στον τομέα της Υγείας με τη συμμετοχή των «φιλικών» ΜΜΕ ενίσχυσε την ομιλία του στη Βουλή επί του αιτήματος άρσης ασυλίας του, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

πολάκης 1

Ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε στο μεγάλο φαγοπότι αλλά και στα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που έδιναν στα ΜΜΕ την ίδια περίοδο που η Ελλάδα χρώσταγε εκατομμύρια.

Όπως είπε μάλιστα έδωσαν 20.000 ευρώ στα παραπολιτικά του Γιάννη Κουρτάκη για ένα άρθρο για την πολιομυελίτιδα στη Συρία!

«Να δει ο κόσμος τα δεκαχίλιαρα και τα εικοσαχίλιαρα και τα δεκάδες εκατομμύρια που φεύγανε την περίοδο που χρωστάγαμε 15 εκατομμύρια ευρώ στους Ελβετούς και πήγαν να μας κόψουν το πρόγραμμα μεταμοσχεύσεων», είπε ο Παύλος Πολάκης.

Παράλληλα μίλησε για «συμμορία Παπαδημητρίου» που έδρασε σε πολλούς υπουργούς.

Το απόσπασα της ομιλίας του Παύλου Πολάκη από το 25ο λεπτό έως το 27ο

«Να σας καταθέσω και αυτά εδώ, πάλι για να μείνουν στην ιστορία, για να μπορεί να τα δει ο ιστορικός του μέλλοντος. Είναι αυτά που είπα, ένα μέρος αυτών των συμβάσεων, να διαβάζεις εδώ να σηκώνεται η τρίχα της κεφαλής σου. Να δίνουν λέει σε μια εφημερίδα 20.000 ευρώ, Παραπολιτικά, Κουρτάκης (…) για να δημοσιεύει άρθρο για την πολιομυελίτιδα στη Συρία (…) Προκαλώ τα ΜΜΕ να τα δημοσιεύσουν αυτά. Αν έχουν άντερα για να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό, αυτά εδώ που είναι εδωμέσα, να τα δημοσιεύσουν. Να δει ο κόσμος τα δεκαχίλιαρα και τα εικοσαχίλιαρα και τα δεκάδες εκατομμύρια που φεύγανε την περίοδο που χρωστάγαμε 15 εκατομμύρια ευρώ στους Ελβετούς και πήγαν να μας κόψουν το πρόγραμμα μεταμοσχεύσεων. Γι αυτό δεν υπήρχαν λεφτά. Εμείς το ξεπληρώσαμε αυτό και ξαναπήρε μπρος το πρόγραμμα. Και εδώ να μοιράζει τα δεκαχίλιαρα σαν να είναι μαρούλια προκειμένου να ταΐζει τα ΜΜΕ με γελοίες δικαιολογίες.(…) Αυτό βέβαια δεν ξεκίνησε με τους τελευταίους. Αυτό το είχε ξεκινήσει ο κύριος Αβραμόπουλος. Και πιο πριν είχε ξεκινήσει. Είναι η υπόθεση ίδια. Αυτή η συμμορία είναι από τότε εκεί. Οι ίδιοι άνθρωποι είναι. Αυτός ο Παπαδημητρίου, και προσέφερε υπηρεσίες. Παιδιά ελέγχω τα ΜΜΕ. Έλα εδώ κύριε Αβραμόπουλε να σε φτιάξω. Έλα εδώ κυρία Ζέτα Μακρή να σε φτιάξω. Έλα εδώ κύριε Λοβέρδε να σε φτιάξω. Έλα εδώ κύριε Άδωνη να σε φτιάξω. (…) Κοιτάξτε εδώ. Επιχορήγηση του ΚΕΕΛΠΝΟ από το προϊόν του αντικαρκινικού εράνου, του τελευταίου: Του δώσανε λέει 1,5 εκατομμύριο για να χρηματοδοτηθεί η εθνική εκστρατείας πρόληψης κατά του καρκίνου. Και άλλα δύο εκατομμύρια για να κάνει αρχείο νεοπλασιών. Έφτιαξε ένα εξελάκι! Τριάμισι (εκατομμύρια) από το προϊόν του αντικαρκινικού εράνου. Εμείς τα τριάμισι που μείνανε τα δώσαμε στο Θεαγένειο, τον Άγιο Σάββα και στο Μεταξά, και αγοράσαμε μηχανήματα ακτινοθεραπείας.»

Το επίμαχο κομμάτι μετά το 25ο λεπτό: 

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Ektakti Epikairotita 0 1

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…

Καιρός: Εκεί θα χτυπήσει η κακοκαιρία – Χάρτης με το συνολικό ύψος βροχής (Εικόνες)

5956209

Καιρός: Εκεί θα χτυπήσει η κακοκαιρία – Χάρτης με το συνολικό ύψος βροχής (Εικόνες)

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης παρουσίασε τις περιοχές που ενδέχεται να εμφανίσουν τα πιο μεγάλα ύψη βροχής.

Γρίπη των πτηνών: Συναγερμός από τον ΠΟΥ για κίνδυνο εξάπλωσης στους ανθρώπους

γρίπη ιός

Γρίπη των πτηνών: Συναγερμός από τον ΠΟΥ για κίνδυνο εξάπλωσης στους ανθρώπους

Οι αγελάδες και οι κατσίκες εντάχθηκαν στον κατάλογο των ειδών που επλήγησαν τον περασμένο μήνα…