Πολάκης: Έτσουξε το βιντεάκι για το Ελληνικό; Στο κλουβί σου Άδωνη τώρα, άντε μπράβο

Μύδρους για ακόμη μία φορά εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης για τον Άδωνη Γεωργιάδη.

5145179

Ο βουλευτής Χανίων, σταμάτησε, γυρνώντας από την Κρήτη στο Ελληνικό για να δει τα έργα που διαφήμιζε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνης Γεωργιάδης…

Εκεί έκανε και το βίντεο που ανάρτησε στην σελίδα του στο facebook και προκάλεσε την αντίδραση του Αδ. Γεωργιάδη, o οποίος έγραψε 
“Ο κ. Πολάκης, ο οποίος υπήρξε Αν. Υπουργός επί 5 έτη, δεν έχει την ικανότητα να διαβάζει ούτε ένα ΦΕΚ. Σύμφωνα με το ΦΕΚ 2654/30.06.2020 το εργοτάξιο για τις κατεδαφίσεις θα έχει διαλυθεί και ολοκληρώσει, έως το αργότερο τις 31/10. Πήγε σήμερα 02 Νοε και ψάχνει τις μπουλντόζες..

Όπως ήταν φυσικό, δεν άφησε ασχολίαστη την ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης ο Παύλος Πολάκης που επανήλθε με νέα του ανάρτηση και αναφέρει  απευθυνόμενος στον γαλάζιο υπουργό:

«ΕΤΣΟΥΞΕ πολύ το βιντεάκι με το Ελληνικό το πρωί και βγήκε ο ερμος ο ακροδεξιος μπουλντοζιερης να «απαντήσει»

Πέταξε μια μπούρδα για ΦΕΚ και καταληκτική ημερομηνία και δεν ξέρω εγώ να διαβάζω παρότι υπουργός κλπκλπ (φωτό 1)

Το πήραν τα έμμισθα τρολακια και οι κοντορεβυθουληδες των ΜΜΕ και το αναπαράγουν ….

ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΔΩΝΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!

Γιατί η καταληκτική αυτή ημερομηνία δεν αφορά την ολοκλήρωση εργασιών αλλά ότι “πληρούται ο σκοπός” για τη δυνατότητα μεταβίβασης των μετοχών. “Μετά την παρέλευση της 31.10.2020, θεωρείται ότι πληρούται ο σκοπός της ρύθμισης της παρ. 3β του άρθρου 67 του ν. 4663/2020, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 137 του ν. 4692/2020 (Α’ 111) και δύναται να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών, με την επιφύλαξη των ειδικότερα οριζόμενων στο άρθρο 2 της ως άνω Σύμβασης που κυρώθηκε με τον ν. 4422/2016. (Φωτό 2)

Σαφως γι αυτό το λόγο παραμένουν τα μηχανήματα κατεδάφισης διότι στο τελος του ΦΕΚ αναφέρεται το εξής: Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ανωτέρω αναφερόμενο νομικό πλαίσιο, οι εργασίες κατεδάφισης θα δύνανται να συνεχίζονται και μετά τη μεταβίβαση των μετοχών.(φωτό 3)

Βέβαια ακόμα και η ΨΕΥΤΙΑ που πέταξε ο ΑΔΩΝΗΣ των νανογιλεκων ,αν ίσχυε ,είναι σαν να παραδέχεται πως το έργο θα ήταν η κατεδάφιση μόνο και όχι όπως έγραφαν με πηχυαίους υπερτιτλους όλα τα κανάλια στα ζωντανά ρεπορτάζ με το ΜΩΥΣΗ πριν δυο τρεις μήνες «ξεκίνησαν τα έργα στο Ελληνικό» και «θεμέλια στο μεγαλύτερο έργο της Μεσογείου»(φωτό 4-5)

ΥΓ ΑΔΩΝΗ το διανοητικό ,επιστημονικό και μορφωτικό μας επίπεδο ΔΕΝ είναι συγκρίσιμο!

Πιστευω να το καταλαβαίνεις … Μόνο στα ΨΕΜΜΑΤΑ ,είσαι ικανότερος!

Στο κλουβί σου τώρα,ΑΝΤΕ μπράβο !!!!»

 

 

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…