Πολάκης: Σιγά ρε Νικολάου που θα αυτοαποκληθεις και «Θάτσερ»

''Από την ΚΝΕ και τα ΕΑΑΚ η γενίτσαρος Σοφία Νικολάου, που διασπαθίζει κρατικό χρήμα'', αναφέρει σε ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης που στρέφεται εκ νέου στην γραμματέα αντεγκληματικής πολιτικής 

NewsRoom 07/03/2021 | 16:41

Με ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί τη γραμματέα αντεγκληματικής πολιτικής Σοφία Νικολάου ότι παριστάνει τη Θάτσερ, αλλά δεν λέει κουβέντα για το όργιο των απευθείας αναθέσεων.

Στην ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:

Σιγά ρε ΝΙΚΟΛΑΟΥ που θα αυτοαποκληθεις και «ΘΑΤΣΕΡ» σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να απαντήσεις στην ανοιχτή επιστολή του Ραχιώτη!!

Ο ΤΖΙΤΖΙΚΟΣ του Τραμπ σε συμβούλεψε να το κάνεις μπας και βγεις Βουλευτης την άλλη φορά;

Να βάλεις στο βιογραφικό σου και αυτές τις φωτογραφίες που σου στέλνω από το παρελθόν σου όταν ησουν στην ΚΝΕ και στα ΕΑΑΚ για να δείξεις πόσο γενίτσαρος έχεις γίνει! (φωτό 1-2-3)

ΟΛΟΚΛΗΡΗ συνέντευξη πλυντήριο έδωσες στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Μια κουβέντα για το «απόστημα» όντως του οργίου των απευθειας αναθέσεων που έχεις κάνει ένα χρόνο τώρα με τεράστιες υπερτιμολογήσεις σε εταιρείες φαντάσματα που ανέφερε και ο Τσιπρας στη Βουλή, δεν βρήκες να πεις;;;

Εσυ δεν χαλάς κανένα απόστημα των φυλακών ,φτιάχνεις καινούργιες φωλιες διαφθορας και πελατειακού κρατους,διασπαθίζοντας δημόσιο χρήμα για όφελος δικό σου και αυτών που σε έβαλαν εκεί !!