Πολάκης σε Ρουβά: Θα χαιρετίσω την καταδίκη σου κατά της Χ.Α μόλις διαγραφείς από τους followers του Κασιδιάρη

Σκληρή απάντηση στο εξώδικο που του απέστειλε ο Σάκης Ρουβάς έδωσε με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Παύλος Πολάκης. 

NewsRoom 08/10/2020 | 23:20

Ο Σάκης Ρουβάς απέστειλε  εξώδικο στον Παύλο Πολάκη για τα όσα είπε χθες από το βήμα της Βουλής ο πρώην υπουργός, εντάσσοντάς τον στους καλλιτέχνες που συνέβαλαν στο να νομιμοποιηθεί στη συνείδηση του κόσμου η Χρυσή Αυγή. 

Σε  απάντησή του για το εξώδικο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει τι είχε δηλώσει το 2012 ο δημοφιλής τραγουδιστής και γιατί ενοχλήθηκε με την αναφορά του στη Βουλή, προσθέτοντας ωστόσο δηκτικά ότι «δεν είχε ενοχληθεί αναλόγως όταν διάφορα sites τον συμπεριελάμβαναν στους “επώνυμους φίλους της Χρυσής Αυγής''  όταν οι ναζιστές ήταν στα πάνω τους» .

«Σε κάθε περίπτωση, θα χαιρετίσω την έστω και καθυστερημένη και όψιμη καταδίκη της Χ.Α από τον κύριο Ρουβά όταν βεβαιωθώ πως δεν έχει ξεχάσει να ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ από τους followers του αρχιχρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη!!» προσθέτει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης ενώ αφήνει αιχμές και  για τα «πλυντήρια μνήμης» που έσπευσαν να ξεπλύνουν την άνω δήλωση του γνωστού καλλιτέχνη», λέγοντας ότι «μάλλον ο κ. Ρουβάς θέλει να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ και του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή!!!»

Ολόκληρη η ανάρτηση Πολάκη:

Το γνωστό pop idol Σάκης Ρουβάς μου έστειλε πριν από λίγο Εξώδικο (φωτό 1) με το οποίο διαμαρτύρεται διότι προχθές στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής ανέφερα πως κάποιοι καλλιτέχνες με δηλώσεις τους (μεταξύ των οποίων κι εκείνος) συνέβαλαν στο να νομιμοποιηθεί στη συνείδηση του κόσμου το νεοναζιστικό, φασιστικό και εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Ανέφερα λοιπόν για τον Ρουβά ότι το 2012 σε εκπομπή του Θ. Αναστασιάδη, σε ερώτηση δημοσιογράφου αν τον τρομοκράτησε η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, είχε δηλώσει επί λέξει: “Όχι, καθόλου δεν με τρόμαξε (Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ). Δεν με τρόμαξε καθόλου. Νομίζω ότι είναι απόρροια όλου αυτού που συμβαίνει. Δεν με τρόμαξε. Γιατί να με τρομάξει; Δεν με τρομάζει η απόφαση που παίρνει ο κόσμος. Με τρομάζει ο τρόπος που χειραγωγούν τον κόσμο οι πολιτικοί” (βλ. σχετικό video στο link to pontiki και φωτό 2)
Τον ενόχλησε ότι υπενθύμισα τα παραπάνω. Βέβαια, δεν είχε ενοχληθεί αναλόγως όταν διάφορα sites τον συμπεριελάμβαναν στους “επώνυμους φίλους της Χρυσής Αυγής” όταν οι ναζιστές ήταν στα πάνω τους (φωτό 3-4
Σε κάθε περίπτωση, θα χαιρετίσω την έστω και καθυστερημένη και όψιμη καταδίκη της Χ.Α από τον κύριο Ρουβά όταν βεβαιωθώ πως δεν έχει ξεχάσει να ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ από τους followers του αρχιχρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη !!(φωτό 5)
ΥΓ: Τα γνωστά “πλυντήρια μνήμης” έσπευσαν να ξεπλύνουν την άνω δήλωση του γνωστού καλλιτέχνη, δημοσιεύοντας αμέσως το σημερινό εξώδικό του (φωτό 6-7). Μάλλον ο κ. Ρουβάς θέλει να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ και του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή!!!