Newsroom

Newsroom

Πολάκης σε Μπακογιάννη: Μη με γαργαλάς εμένα…

«Άκου Κώστα Μπακογιάννη, γόνε της γνωστής οικογενείας, που έκανες το λάθος να μου απαντήσεις, αντί να βρεις μια τρύπα να κρυφτείς»

5145179

Σφοδρή ανταπάντηση δίνει ο Παύλος Πολάκης στον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη μετά και την πρώτη ανάρτηση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ στο facebook όπου καυτηρίαζε την απόφαση του Δημάρχου να προμηθευτεί μεγάλη ποσότητα αλατιού με απευθείας ανάθεση κατόπιν… εορτής!

Στην ανταπάντησή του* σημειώνει πως δύο φορές είχε προμηθευτεί αλάτι τελευταία ο Δήμος Αθηναίων και μάλιστα επί δημαρχίας Καμίνη, ενώ όσο είχε μείνει το χρησιμοποίησε ο Κώστας Μπακογιάννης στο Κολωνάκι!

Αναφορικά με τη νέα αγορά των 100 τόνων σημειώνει με ειρωνεία ο Παύλος Πολάκης, αν ο Δήμαρχος γνωρίζει πως επίκειται κάποια εποχή των παγετώνων.

«…έχεις καμία πληροφορία από την ΕΜΥ (που την ξεφτίλισε το ΜΕΤΕΟ χθες) πως επίκειται η 6η εποχή των παγετώνων στο Δήμο Αθηναίων;;;» ρωτά ο Παύλος Πολάκης

Σχετικά με τα «μαύρα ταμεία» που αναφέρει ο Κώστας Μπακογιάννης ο Παύλος Πολάκης του απαντά πως ήταν «η επιτυχής προσπάθεια να έχει ιατρείο δημοτικό γιατρό και δημοτική Νοσηλευτρια στα Σφακια», κατηγορώντας τον Δήμαρχο πως τα δικά του «μαύρα ταμεία ήταν» τα εκατομμύρια πεταμένα ευρώ για τον μεγάλο περίπατο και για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

Διαβάστε την απάντηση του Παύλου Πολάκη:

ΑΚΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, γόνε της γνωστής οικογενείας, που έκανες το λάθος να μου απαντήσεις, αντί να βρεις μια τρύπα να κρυφτείς:(φωτό 1)

1) Απ ότι ειδα ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ τα τελευταία χρόνια ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ ΑΛΑΤΙ για τους δρόμους ΔΥΟ φορές:

-Μια το 2017 επι Καμίνη αξιας 1500 ευρώ (10 τόνους) το οποίο Προφανως χρησιμοποιήθηκε το Γενάρη του 2019 και

-Μια το Μαρτη του 2019 πάλι από τον Καμίνη αξιας πάλι 1500 ευρω(άλλους δέκα τόνους ) το οποίο μάλλον χρησιμοποίησες εσυ (στο Κολωνάκι…)φωτό 2-3

Άλλη αγορά από ΣΕΝΑ ενόψει του ερχομού της ΜΗΔΕΙΑΣ που ήταν γνωστή εδώ και 10 μέρες ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

Αντί αυτού χθες ,ΜΕΤΑ τη θεομηνία,κάνεις απευθειας ανάθεση για αγορά αλατιού , 19.210 ευρώ ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ 100 ΤΟΝΟΥΣ !!!!.Για ποια εφεδρεία μιλάς;;Κι απ το αλάτι θα ΒΓΑΛΕΙΣ ΞΥΓΚΙ; Η έχεις καμία πληροφορία από την ΕΜΥ (που την ξεφτίλισε το ΜΕΤΕΟ χθες) πως επίκειται η 6η εποχή των παγετώνων στο Δήμο Αθηναίων;;;

ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΛΕΣ ΠΩΣ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΗ ;;; ΣΕ ΜΕΝΑ;;

Τελικά ,πόσο αλάτι έριξες; Που είναι τα τιμολόγια; Δανείστηκες από την περιφερεια;(εκεί άφησε η Δούρου)

2) ΑΚΟΥ και το δεύτερο γόνε:

-Το τι Δημαρχος ήμουν εγώ ρώτα στα Σφακια να σου πούνε και όταν τη ΔΕΥΤΕΡΗ φορά που θα ξανακατεβεις πάρεις ποσοστό 96,4% ΕΛΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ!!

-Τα «μαύρα ταμεία» τα δικα μου ήταν ,την περίοδο 2012-14 που κατακρεουργούσατε τη χώρα ,η επιτυχής προσπάθεια να έχω ιατρείο δημοτικό γιατρό και δημοτική Νοσηλευτρια στα Σφακια βάζοντας τους Σφακιανους να καταθέτουν χρήματα στο Δήμο για αυτό το σκοπό αντί για Στεφανια στις κηδείες συγγενών τους!

ΕΣΥ να μας πεις αν έχεις πραγματικά μαύρα ταμεία που ΠΕΤΑΞΕΣ 2.000.000 ευρώ για τον άχρηστο «Μεγάλο Περίπατο -Περίδρομο» που αγόρασες τις ζαρντινιέρες των 50 ευρώ με 500 ευρώ ,που αγόρασες τα δέντρα και τα φυτά στις δεκαπλάσιες τιμές από αυτές που τις βρίσκεις στο διαδίκτυο!!!

ΕΣΥ να μας πεις για μαύρα ταμεία που πέταξες 800.000 ευρώ για λαμπάκια και στολισμούς ΚΑΙ φέτος ,εν μέσω ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ!!

Εν κατακλείδι:Άλλο ΑΛΑΤΙ ,άλλο ΛΑΣΠΗ ,άλλο ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΟ…..

ΥΓ 1.Φαινεται πως πήρατε οδηγία από τους επικοινωνιολόγους σας όταν σας πιάνουμε με τη γίδα στην πλάτη ,να πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα και την μπάλα στην εξέδρα:

Ο Χρυσοχοιδης χθες που έκλεισε την εθνική οδό για να μην πληρώσει η Τερνα του πεθερού Γεραπετριτη το προστιμο,ξαναμίλησε με ΑΙΣΧΡΟ τρόπο για το Μάτι ,έτσι και συ τώρα που αγόρασες αλάτι μετά τη θεομηνία ,θυμήθηκες τα μαύρα ταμεία τα δικα μου !!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ,όσο και να σας λιβανίζουν τα μέσα της διαπλοκής που ταϊζετε αδρά,τα ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΩ ,αν έχουν άντερα να ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ αυτήν την απάντηση μου ,όπως έγραψαν τη δική σου!!!

ΥΓ2.Μην με γαργαλας ,γιατί εμένα η τοπική αυτοδιοίκηση που εμαθα πολλά,μου αρέσει πολύ…..

Τι είχε απαντήσει νωρίτερα ο Δήμαρχος Αθηναίων: 

Κώστας Μπακογιάννης: Ο κ. Πολάκης μπέρδεψε το αλάτι με την λάσπη

Με αφορμή ανάρτηση του κ. Πολάκη για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στην Αθήνα ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Καλή η πλάκα του κ. Πολάκη, αλλά καλύτερη η αλήθεια. 37 μηχανήματα στους δρόμους για να μείνει ανοιχτή, λειτουργική και ασφαλής κάθε γειτονιά της πόλης. Εκατοντάδες τόνοι αλατιού. Προμηθευτήκαμε επιπλέον για να έχουμε εφεδρείες και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία «μαύρα ταμεία». Δυστυχώς κ. Πολάκη, μπερδέψατε το αλάτι με την λάσπη. Ρίξτε την αλλού”.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων