Πολάκης σε Μητσοτάκη-Κικίλια: «Αντε σας βοηθάω πάλι…»

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και Βασίλη Κικίλια, κάνει με ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης με αφορμή την καταβολή δώρου Πάσχα στους εργαζομένους του Ωνασείου. «Λεφτά υπάρχουν, δώστε τα στους εργαζόμενους και όχι για ντιλαρίσματα», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

5052713 1

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χανιών,  με ανάρτησή του καλεί τον πρωθυπουργό και τουν υπουργό Υγείας,  να δώσουν  από τα 11 εκ. που θα μοιραστούν  τα ΜΜΕ για την καμπάνια του “Μένουμε _σπίτι” ή από τα 80 εκ. που όπως λέει «θα πάρουν τζάμπα και βερεσέ οι φίλοι του  οι σχολάρχες των ΚΕΚ για την ψευτοκατάρτιση των ελευθεροεπαγγελματιών επιστημόνων», στους εργαζόμενους  στο Ωνάσειο. 

Θυμίζει μάλιστα στη διοίκηση του Ωνασείου ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει το 1 εκατομμύριο από τα 12 που είναι πλέον η ετήσια κρατική χρηματοδότηση

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΩΝΑΣΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ:

«Αντε σας βοηθάω πάλι…
Το κόστος για το δώρο Πάσχα των εργαζομενων του ΩΝΑΣΕΙΟΥ ,που με απαράδεκτο τρόπο εξαιρεσατε από τη χορήγηση του ,είναι απ ότι εμαθα 1 εκατομμύριο ευρώ
ΟΠΟΤΕ:
1) κόψτε ένα εκατομμύριο από τα 11 που δώσατε στην Initiative για να μοιράσει στα κανάλια να σας λιβανίζουν και δώστε το !!
2) κόψτε 1 εκατομμύριο από τα 80 που θα πάρουν τζάμπα και βερεσέ οι φίλοι σας οι σχολάρχες των ΚΕΚ για την ψευτοκαταρτιση των ελευθεροεπαγγελματιων επιστημόνων και δώστε το !!
Η τέλος πείτε στη διοικηση του Ωνασειου να χρησιμοποιήσει το 1 εκατομμύριο από τα 12 της ετησιας κρατικής χρηματοδότησης για να τους πληρώσει!!(η χρηματοδότηση ήταν 8 εκατομμ και εμείς από πέρυσι την κάναμε 12 μετά την υπογραφή της σύμβασης για το μεταμοσχευτικο κέντρο )

ΛΕΦΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…. ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΤΙΛΑΡΙΣΜΑΤΑ .
Παυλος Πολακης πρ αναπληρ υπουργος Υγειας που επόπτευε και το Ωνασειο το οποίο παραλάβαμε με 115 εκατομμύρια ευρώ χρέη και σας το παραδώσαμε ΞΕΧΡΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ!!!»

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…