Πολάκης: Προσωπική επιλογή και όχι αποτέλεσμα πίεσης ο εμβολιασμός μου

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού εξήγησε ο Παύλος Πολάκης με εκτενή ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

NewsRoom 06/09/2021 | 22:23

Στον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού αναφέρεται με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Παύλος Πολάκης, αφού το ανέφερε απόψε στη συνέντευξή του στο OPEN ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξης Τσίπρας.
 Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για το εμβόλιο της Pfizer και ξεκαθαρίζει ότι «δεν πρόκειται  για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή την οποία έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό».

«Το έκανα γιατί:

Είμαι στα 56-57 με κάποια προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.
Είμαι ενεργός γιατρός και είμαστε μπροστά σε τέταρτο κύμα τους επόμενους μήνες.

Κάνοντάς το τώρα θα έχω ανοσία τους επόμενους μήνες που θα είναι η όξυνση (δυστυχώς πολλοί συνάδελφοι έχουν όπως φαίνεται από τις εξετάσεις αντισωμάτων που κάνουν,  μηδενική προστασία μετά από 6-8 μήνες)


Έκανα αυτό που φαίνεται να έχει την ψηλότερη προστασία από βαριά νόσηση για την παραλλαγή δέλτα που τώρα είναι κυρίαρχη (Το Pfizer δηλαδή που προσφέρει μια κάλυψη της τάξης του 43% όπως φαίνεται από επιστημονικές ανακοινώσεις  στο Ισραήλ στην Αγγλία και αλλού)» σημειώνει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης.