Ο Πολάκης για τα «οικογενειακά προβλήματα» μεταξύ υιού και πατέρα Πλεύρη

Ο Πολάκης καυτηριάζει τις διαφωνίες στην οικογένεια των Πλεύρηδων με αφορμή το αίτημα εξαίρεσης του Λαγού που κατατέθηκε από τον Κ. Πλέυρη. 

NewsRoom 13/10/2020 | 13:10

Ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook σχολιάζει τη «διάσταση» απόψεων μεταξύ του υιού Θάνου Πλεύρη και του πατέρα του, βασικό εκπρόσωπο της Ακροδεξιάς και του φασισμού στην Ελλάδα, Κωνσταντίνο Πλεύρη, ο οποίος είναι συνήγορος υπεράσπισης του καταδικασθέντα χρυσαυγίτη και ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού.

Ο Παύλος Πολάκης, βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται στο παρελθόν του Θάνου Πλεύρη και τις σχέσεις του με τη ΧΑ (επισυνάπτοντας φωτογραφία που διαδηλώνει με τη Χρυσή Αυγή) και καυτηριάζει την ανάρτηση του υιού Πλεύρη που προσπαθεί να «διασκεδάσει τις εντυπώσεις» και να ξεπλύνει το παρελθόν του με δημοκρατικά προσωπεία. Είναι μια στιγμή που ο υιός φαίνεται να "επαναστατεί" ενάντια στον πατέρα, για να περισώσει λίγη από την αξιοπρέπεια του, δεδομένης της κοινωνικοπολιτικής συγκυρίας, και για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου με το pass-partout επιχείρημα της αστικής δικαιοσύνης και δημοκρατίας. 

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

Ο γερό-Πλεύρης,γνωστός ΝΑΖΙΣΤΗΣ, συνήγορος του Λαγού!!!

Ο υιός Πλεύρης μετά το προχθεσινό ξεβρακωμα στη Βουλή που του είπα πως ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής στα νειατα του ,τη «λέει» στον πατέρα του για την αίτηση εξαιρεσης (!!!) του δικαστηρίου που κατέθεσε σήμερα μπας και δεν ξεφτιλιστεί τελείως ....

Χάνεται η μπάλα στο ακροδεξιό στρατόπεδο!