Πολάκης: Οι δημοσκοπήσεις που είναι ταϊσμένες με καμιά 70αριά εκατ. ευρώ και… πολύ μας δίνουν

«Ο Μητσοτάκης αγοράζει στήριξη από πολιτικό προσωπικό του παρελθόντος για να δείξει οτι ξεμπλοκάρεται από την δεξιά πτέρυγα του Αντώνη Σαμαρά» σχολίασε ο Παύλος Πολάκης μιλώντας στον  SUPER FM 89.6 για την… πολυσυλλεκτικότητα της Νέας Δημοκρατίας με στελέχη από διάφορους πολιτικούς χώρους.

5026314

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Παιδείας τοποθετήθηκε στον SUPER FM 89.6,  μεταξύ άλλων αναφέρθηκε  για τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική πολιτική σκηνή, αναφερόμενος και στις εκλογές που… σκέφτεται αλλά δεν αποφασίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «νομίζοντας οτι θα κάνει εκλογές πριν φανούν τα αποτελέσματα της κρίσης του κορονοϊού», επισημαίνοντας όμως οτι εν όψει μιας εκλογικής μάχης ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει μια τέτοια διεύρυνση: «Εμείς θα διατυπώσουμε το νέο κοινωνικό συμβόλαιο που δεν θα αφορά το 5-10% των κολλητών που απομυζούν την χώρα

 Έπειτα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σκάνδαλο Novartis, που κόστισε δισεκατομμύρια ευρώ στην χώρα, όμως η κυβέρνηση επιμένει να μιλάει για σκευωρία:

«Ακόμα και τα νεοφιλελεύθερα μέσα τον… Κυρανάκη σχολίασαν από ολόκληρη τη συνέντευξη μου στον Σρόιτερ. Είχαν φάει «σφυροκόπημα» εκείνη τη μέρα. Έκανα παρουσίαση όλων των στοιχείων της δαπάνης της Novartis. Μέσα σε μερικά χρόνια πληρώσαμε 32 δισ. παραπάνω από αυτά που έπρεπε και λένε οτι η υπόθεση είναι σκευωρία.

Το ξεβράκωμα και ο εξευτελισμός τους είναι οτι προσπαθούν να διευρύνουν το κατηγορητήριο του Παπαγγελλόπουλο, επειδή εκτέθηκαν με τα αποτελέσματα της έρευνας για τη Novartis. Φαίνεται με συντριπτικά στοιχεία ποιοι έκλεψαν και πως… Έπεσαν οι ίδιοι στον λάκκο που προσπάθησαν να ανοίξουν.»

 
Τέλος, μίλησε για τις δημοσκοπήσεις που θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ 20 μονάδες πίσω από τη Νέα Δημοκρατία:

«Οι δημοσκοπήσεις που είναι ταϊσμένες με καμιά 70αριά εκατ. ευρώ και… πολύ μας δίνουν. Πολλοί δημοσιογράφοι δεν μπορούν καν να μιλήσουν επειδή έχουν… ξεμασελιαστεί από το μπούκωμα. Η εταιρεία που ανέλαβε να δώσει τα 9 και τα 11 και τα υπόλοιπα χρήματα στα ΜΜΕ δεν λέει που τα έδωσε (επειδή δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει στο «Διαύγεια»), ενώ η εντολή φεύγει από τον κ. Δημητριάδη και το Μέγαρο Μαξίμου. Να δούμε πόσα έχουν πάρει οι εταιρείες που κάνουν δημοσκοπήσεις και τα ΜΜΕ…

Εννοείται οτι τα ΜΜΕ ζουν από τη διαφήμιση, όχι όμως για ζητήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, γι’ αυτό και δεν έδωσα δεκάρα τσακιστή στα ΜΜΕ και… με πολέμησαν.»

Στη συνέχεια ο Παύλος Πολάκης κατέκρινε την στάση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στον τόπο τους, κρίνοντας «φτωχό έως ολίγιστο» το έργο των Χανιωτών κυβερνητικών βουλευτών.

Όπως σχολίασε, από το 2009 που αποφάσισε να σχετιστεί με τα κοινά, δεν υπάρχει κάτι στον τόπο που να μην έχει συμμετοχή, ενώ από την άλλη αυτοί που έλεγαν «τα Χανιά έχουν φωνή» έχουν… εξαφανιστεί.

Συγκεκριμένα, έκανε αναφορά στον τουρισμό και την απουσία παρεμβάσεων των τριών κυβερνητικών βουλευτών, την ώρα που οι Σκανδιναβικές χώρες, οι οποίες αποτελούν το 40% της κίνησης του νομού Χανίων, δεν θα είναι δεκτές στα ελληνικά αεροδρόμια ούτε καν από τις 15 Ιουλίου: «Τα πακέτα κλείνονται τώρα, αν δεν ξέρουν αν θα τους δεχόμαστε, θα επιλέξουν άλλον προορισμό.

 
Επίσης, πέντε υπουργοί υπέγραψαν μία απόφαση με βάση τις οδηγίες της επιτροπής για τον κορονοϊό και βάζουν παραπάνω ξαπλώστρες στις παραλίες από τα άτομα που επιτρέπονται. Βεβαίως και από ιατρικής άποψης τα 40 άτομα/στρέμμα που προβλέπουν είναι απίστευτα λίγα. Είναι γελοίο αυτό το πράγμα που υπογράφουν μάλιστα και τα πέντε υπουργεία. Αυτά τα πράγματα αφορούν πολύ κόσμο, ακόμα περισσότερο τα Χανιά. Και αυτό έπρεπε να το αναδείξω εγώ; Που είναι η Ντόρα Μπακογιάννη που έλεγε “τα Χανιά έχουν φωνή”;»

Πηγή: zarpanews.gr

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…