Πολάκης: Δικαίωση Δημάκη με την ίδια ταχύτητα που η Νικολάου έκανε σκανδαλώδεις αναθέσεις στις φυλακές

Για «σκανδαλώδεις αναθέσεις» της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής που πραγματοποιήθηκαν εν μέσω πανδημίας στις φυλακές κάνει λόγο ο Παύλος Πολάκης, ενώ παράλληλα εκφράζει την αλληλεγγύη του στο αίτημα του κρατούμενου, που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «διεκδικεί τα αυτονόητα».

NewsRoom 26/05/2020 | 14:29

Να «λύσουν το θέμα» της δικαίωσης των αιτημάτων του Βασίλη Δημάκη καλεί τον υπουργό Δικαιοσύνης και τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, ο Παύλος Πολάκης.

Μάλιστα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας ζητάει να λυθεί το θέμα «με την ίδια ταχύτητα που έκανε η κυρία Νικολαου τις σκανδαλώδεις αναθέσεις για την απολύμανση των φυλακών και τα αντισηπτικά ύψους 800.000 ευρώ σε εταιρείες που ιδρύθηκαν 3 και 9 μέρες πριν», αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook:

ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΑΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΤΕΣ!!!
Τουλάχιστον με την ίδια ταχύτητα που έκανε η κυρία Νικολαου τις ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ για την απολύμανση των φυλακών και τα αντισηπτικά ύψους 800.000 ευρώ σε εταιρείες που ιδρύθηκαν 3 και 9 μέρες πριν!!!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ από Αντωνία Ορφανίδου:

«Κράτος τιμωρός και δολοφόνος... Σκοτώνουν ένα παιδί γιατί θέλει να σπουδάσει.. ΔΕΝ έκλεψε δημόσιο χρήμα, ΔΕΝ είναι έμπορος ναρκωτικών, ΔΕΝ λήστεψε τράπεζες ... Είναι στη φυλακή γιατί πήρε το νόμο στα χέρια του και υπερασπίστηκε την ανήλικη αδερφή του... Έδωσε πανελλήνιες και πέρασε με άριστα.. Διεκδικεί τα αυτονόητα!
#Με_το_Βασίλη_Δημάκη_βέβαια ✔️