Πολάκης: Κυβέρνηση που φτάνει στο σημείο να συλλάβει 14χρονα δεν έχει πολύ ζωή μπροστά της

«Το περίφημο επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, είναι ένα κράτος Μαρία Αντουανέτα, είναι ένα πλήθος μετακλητών, μια παρακυβέρνηση στο Μαξίμου που ελέγχει τη ροή του χρήματος» τόνισε ο Παύλος Πολάκης μιλώντας σήμερα το Κόκκινο.

4966415 2

«Αυτός είναι και ο μόνος τομέας στον οποίο είναι αποτελεσματικό το λεγόμενο επιτελικό κράτος, τους 15 μήνες που κυβερνά η Νέα Δημοκρατία», συνέχισε ο πρώην υπουργός, αυτός είναι ο βασικός στόχος της κυβέρνησης αυτής. Πώς θα ιδιωτικοποιήσουν την κοινωνική ασφάλιση «έργο» μεγέθους 75 δις, πώς θα ξεπουλήσουν όσα ασημικά έμειναν μετά τα μνημόνια- κάτι που έχει αναλάβει ο κ. Χατζηδάκις και πώς θα φάνε τα 37 δις που τους αφήσαμε με 5-10.000 κολλητούς.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο κ. Μηταράκης ετοιμάζεται να διαθέσει 120 εκατομμύρια ευρώ για κατασκευή προσφυγικών δομών σε Σάμο Κω και Λέρο -όσα κοστίζει η κατασκευή και επάνδρωση ενός νοσοκομείου 240 κλινών και να δώσει 6.200.000 για συμβουλευτικές υπηρεσίες των συμβάσεων, αντί των 250.000 το πολύ που κοστίζει μία τέτοια ανάθεση.

Σχετικά με την πανδημία και την έκρηξη κρουσμάτων ο Παύλος Πολάκης κατήγγειλε ότι η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων έχει αλλάξει τις αποφάσεις της με βάση τις κυβερνητικές επιδιώξεις, σε τουλάχιστον τρεις βασικές περιπτώσεις: Στο άνοιγμα του Τουρισμού όπως- όπως, στο άνοιγμα των σχολείων και στην πρόσφατη υπόθεση των γηπέδων. «Η κυβέρνηση και στην πανδημία λειτουργεί ως σπόνσορας των ιδιωτών, αρνείται να κάνει προσλήψεις και ετοιμαζόταν να διώξει και 1800 συμβασιούχους, κάτι που αποτρέψαμε με παρέμβασή μας στη Βουλή» είπε.

Για τον αυταρχικό κατήφορο του κ. Χρυσοχοΐδη που έφτασε να συλλαμβάνει 14χρονα ο Παύλος Πολάκης είπε ότι μια κυβέρνηση που φτάνει σε αυτό το σημείο δεν έχει πολύ ζωή μπροστά της.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής, τόνισε ότι η Ελλάδα χρεωκόπησε επειδή οι διάφοροι που την λυμαίνονταν εξασφάλιζαν το ακαταδίωκτο και την ατιμωρησία από μια Δικαιοσύνη που κωλυσιεργούσε επίτηδες με χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Siemens
 

Πηγή: Αυγή

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…