Πολάκης κατά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Δ. Οικονόμου: Άκου σίχαμα του ανθρώπινου είδους

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ το πρωί έκανε το σταυρό του, δοξάζοντας τον μεγαλοδύναμο που την κρίση του κορονοϊού δεν κλήθηκε να διαχειριστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Π. Πολάκης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αναλόγως

NewsRoom 11/03/2020 | 15:53

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου, στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει στον ΣΚΑΙ, θεώρησε σωστό να υμνήσει τα θεία που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Π. Πολάκης συγκεκριμένα δεν χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό.

Δυστυχώς για τον ίδιο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Υγείας πληροφορήθηκε τα σταυροκοπήματα του Δ. Οικονόμου και του «απάντησε» μέσα από μια αρκετά αιχμηρή τοποθέτηση στο facebook.

«Με ενημέρωσαν πριν λίγο πως ο «δημοσιογράφος»(διάβαζε στημένος παπαγάλος) Δημητρης Οικονόμου του ΣΚΑΙ είπε το πρωί ,κάνοντας και το σταυρό του «φαντάζεστε να είχαμε τέτοια κρίση με τον κορωναιο πέρυσι και να καλούνταν να διαχειριστεί την κρίση ο Πολακης; Ο θεός μας βοήθησε»!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΣΙΧΑΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ:», αναφέρει ο Παύλος Πολάκης και συνεχίζει:

«1)Γγια να φτάσεις τη μόρφωση και τις επιστημονικές μου γνώσεις πρέπει να αλλάξεις εγκέφαλο, να δημιουργήσεις νέες νευρωνικες συνάψεις και να ζήσεις τρεις ζωές διαβάζοντας όλα τα χρόνια που θα ζήσεις.
2)Μακάρι για τη χώρα και τους ανθρώπους της να είχαμε εμείς το υγειονομικό τιμόνι σε αυτή την κρίση.Ρωτα τους ανθρώπους του συστήματος Υγειας να σου πούνε .(αν με το σημερινό μυαλό που έχεις μπορείς να καταλάβεις τι σου λένε )
3) Ευτυχώς αυτά που είπαμε στη Βουλή χθες το πρωί ένα μεγάλο μέρος τα δέχθηκε η κυβέρνηση το βράδυ .Πρεπει και τα υπόλοιπα !
ΕΜΕΙΣ (ο,τι και να λένε κοράκια σαν και σένα)ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ -ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
-ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ!

ΥΓ τα υπόλοιπα μετά που θα περάσει η μπόρα...»