Πολάκης κατά Παπαευγγέλου: Παραιτηθείτε από την επιτροπή, παραιτηθείτε από καθηγήτρια .

Σε μια αποκαλυπτική καταγγελία σε βάρος της καθηγήτριας και εκπροσώπου της Επιτροπής λοιμωξιολόγων Βάνας Παπαευαγγέλου, έκανε ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτηση του στο Facebook.

5249973 1

Όπως αναφέρει, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης,  πριν ένα μήνα άδειασε η ΜΑΦ ΠΑΙΔΩΝ, στο Αττικό νοσοκομείο στην οποία είναι διευθύντρια η κ. Παπαευαγγέλου , για να μετατραπεί σε ΜΕΘ ΕΝΗΛΙΚΩΝ και να περιθάλψει διασωληνωμενους ασθενείς από λοίμωξη COVID-19! Δυστυχώς όπως λέει η ΜΕΘ αυτή με 6 κλίνες δεν έχει νοσηλεύσει ούτε έναν ασθενή! Μάλιστα ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτηση έχει βάλει φωτογραφίας τις δηλώσεις  καθηγήτριας και εκπροσώπου της Επιτροπής λοιμωξιολόγων, για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ, και του πρωτοσέλιδου τους Documento της Κυριακής με τα αποκαλυπτικά στοιχεία για τα νοσοκομεία

Ολόκληρη η ανάρτηση του έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ!!
Εμαθα πριν λίγο ,πως πριν ένα μήνα άδειασε η ΜΑΦ ΠΑΙΔΩΝ στην οποία είστε Διευθύντρια στο Αττικο νοσοκομείο ,για να μετατραπεί σε ΜΕΘ ΕΝΗΛΙΚΩΝ για να περιθάλψει διασωληνωμενους ασθενείς από λοίμωξη COVID-19!
ΕΜΑΘΑ επίσης πριν λίγο,πως μεχρι ΣΗΜΕΡΑ,αυτή ΜΕΘ ,που έχει 6 Κλινες,που είναι έτοιμη και έχει προσωπικό,είναι κενή ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΣΗΛΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΘΕΝΗ !!!
Την ίδια στιγμή που ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμενοι σε απλούς Θαλάμους,η σε διαδρόμους!!!
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ,την ίδια στιγμή που συμβαίνει αυτό που περιέγραψα στην κλινική που είστε Διευθυντρια,ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 20% ΤΩΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΩΝ COVID-19, ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ!!!
Πρώτον :ΑΝΟΙΞΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΜΕΘ ΝΑ ΜΠΟΥΝ 6 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΘΑΛΑΜΟΥΣ!
(Βασίλη Κικίλια ακούς;;;;)
Δεύτερον.Παραιτηθειτε από την επιτροπή,παραιτηθείτε από καθηγήτρια .
ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΔΡΑΜΙ !!