Πολάκης κατά Νικολάου: Σαν τον Φουρθιώτη κι αυτή!

Η  είδηση ότι η χωρίς καμία θεσμική ιδιότητα πλέον κ. Νικολάου κυκλοφορεί με 6 αστυνομικούς για την προστασία της, εξόργισε τον Παύλο Πολάκη

5086547

Σφοδρή επίθεση κατά της πρώην Γενικής Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής και υποψήφιας βουλεύτριας της Νέας Δημοκρατίας, Σοφίας Νικολάου, εξαπολύει με ανάρτησή του στο Facebook o βουλευτής Χανίων και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Αιτία η είδηση ότι η χωρίς καμία θεσμική ιδιότητα πλέον κ. Νικολάου κυκλοφορεί με 6 αστυνομικούς για την προστασία της, γεγονός που προκάλεσε και την παρέμβαση του «γαλάζιου βουλευτή Σπύρου Πνευματικού, σε μια περίπτωση που θυμίζει έντονα την περίπτωση Φουρθιώτη.. Όπως αναφέρει ο Παύλος Πολάκής:  «Ρόμπα εντελώς η γνωστή κυρία ΝΙΚΟΛΑΟΥ των απευθείας αναθέσεων σε εταιρείες αμορτισέρ και Κρεοπωλεια για μάσκες κλπ και μυοκτονία στις Φυλακες από εταιρεία συνεδρίων!!! Από βουλευτή της ΝΔ μάλιστα!! 6 αστυνομικοί την προστατεύουν!! Σαν το Φουρθιώτη κι αυτή!!], αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης  και διερωτάται για την πορεία της μηνυτήριας αναφοράς κατά της Σοφίας Νικολάου για τις διαβόητες απευθείας αναθέσεις ύψους πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Ρόμπα εντελώς η γνωστή κυρία ΝΙΚΟΛΑΟΥ των απευθείας αναθέσεων σε εταιρείες αμορτισέρ και Κρεοπωλεια για μάσκες κλπ και μυοκτονία στις Φυλακες από εταιρεία συνεδρίων!!!
Από βουλευτή της ΝΔ μάλιστα!!!
6 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!!
Σαν το Φουρθιωτη κι αυτή!!
Εκείνη η μηνυτήρια αναφορά που καταθέσαμε τρεις τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ για απευθείας αναθέσεις πανω από 2 εκατομμύρια ευρώ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, έχει κινηθεί καθόλου ή εχει πιάσει αράχνες στην Εισαγγελεια του Αρειου Παγου;;;;;;;;;».

 

 

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…