Πολάκης κατά Μπαμπινιώτη: Τελικά δεν υπάρχει πάτος!

Με μια σκληρή ανάρτηση, ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται στον πρόεδρο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας Γ. Μπαμπινιώτη, μετά  την επιστολή με καταγγελία προς το Αρσάκειο που βρέθηκε στην οικία του Δημήτρη Λιγνάδη  

Ey7dYPoWQAAWhP3

Αντί να έχει πάρει τον δρόμο για το γραφείο του εισαγγελέα, κρυβόταν στο σπίτι του Λιγνάδη.
Μια επιστολή που φέρεται να απευθυνόταν στον «κο πρόεδρο» και κατήγγειλε «ερωτικές ιστορίες» του Δημήτρη Λιγνάδη με μαθήτριες του Αρσακείου, και βρέθηκε και κατασχέθηκε στο σπίτι του, όπως αποκάλυψε η Ναταλί Χατζηαντωνίου στο news247,   έφερε την έντονη αντίδραση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη. Σε ανάρτηση του ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στρέφει τα πυρά του στον κ. Μπαμπινιώτη αναφέροντας χαρακτηριστικά: 

«Τελικά δεν υπάρχει ΠΑΤΟΣ!!
Ορίστε εδώ ο «εθνικός μας γλωσσολόγος» καθηγητής ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ!!!
Αντί να διώξει τον Λιγνάδη που βίαζε μαθήτριες στο κολλέγιο ,του έστελνε εμπιστευτικά ,τις επιστολές που απελπισμένοι γονείς τον κατήγγελλαν!!!!!!!!!
Αυτή η παρέα μας κυβέρνησε και μας κυβερνα!!! Με ψεύτικη προμετωπίδα την ηθική ,τη θρησκεία,την τάξη ,την Ασφαλεια,την «αριστεία»….. και κάτω από το δέρμα σήψη και διαφθορά!!!»

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…