Πολάκης κατά ΜΜΕ: Τα βοθροκάναλα κρατάνε φανάρι στον Κυριακο για την ιδιωτικοποίηση της διάγνωσης

Παράλληλα σημειώνει ότι «ένα όνειρο έγινε πράξη...»

NewsRoom 04/02/2020 | 10:49

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στη στήριξη που προσφέρει το μιντιακό καθεστώς στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στις κυβερνητική στρατηγική για ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Υγείας.

Σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, αναφέρει πως «τα βοθροκάναλα μούγκα» ενώ προσθέτει πως: «ένα όνειρο έγινε πράξη. Στο ογκολογικό νοσοκομείο Αγ. Αναργύρων», παραθέτοντας σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Το ΞΑΝΑΝΕΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!! και τα βοθροκαναλα μούγκα γιατί κρατάνε φανάρι στον Κυριακο για την ιδιωτικοποίηση της διάγνωσης στα δημόσια νοσοκομεια (και όχι μόνο).ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΛΛΩΝ 3 ΚΥΚΛΟΤΡΟΝΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΝΙΑΡΧΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

Όντως ιστορική μέρα .Ένα όνειρο γίνεται ΠΡΑΞΗ .Στο ογκολογικό νοσοκομείο Αγ Αναργυρων !!

Σκέφτομαι τι περάσαμε με τη Ρενα τη Δούρου την Ολγα την Ιορδανιδου (Aika Iordanidou )τη Τζένη τη Διαμαντοπουλου και συναδέλφους όπως τον Πέτρο το Μανιατη για να γίνει... ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ από τον Petros Maniatis :

“Ιστορική μέρα για την δημόσια υγεία στην Ελλάδα. Το πρώτο δημόσιο κύκλοτρο (σύστημα παραγωγής ραδιοφαρμάκου για PET-CT) εκανε touch down!

Ενα ονειρο της Ρένα Δούρου και του Παυλος Πολακης και κάποιων ανώνυμων ειδικών επιστημόνων που εγινε πραγματικότητα. Ανεξάρτητα απο κομματική τοποθέτηση σε κάποια πράγματα αξίζει μια μικρή υποκλιση εστω και κρυφά.”»