Newsroom

Newsroom

Ο Πολάκης «στρίμωξε» τον Μητσοτάκη: Καμία απάντηση για το πόθεν έσχες

«Περίμενα να έχει τη στοιχειώδη ευθιξία ο κ. Μητσοτάκης σήμερα να απαντήσει στο τεράστιο θέμα που έχει προκύψει»

5032216

Για ακόμα μια φορά, ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε σφοδρά πυρά εναντίον του Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, αναφερόμενος τόσο στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η κυβέρνηση την πανδημία αλλά όσο και στις καταγγελίες που έφερε στο φως το Documento αναφορικά με το ψευδές πόθεν έσχες του  Πρωθυπουργού

Αναφερόμενος στο διάγγελμα Μητσοτάκη, ο ίδιος ανέφερε ότι πρόκειται για διάγγελμα διχασμού που «αποτελεί την απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης να καλύψει την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας με 6.500 από αυτούς να έχουν χάσει τη μάχη εκτός ΜΕΘ και χωρίς να έχουν έρθει οι θεραπείες για τις οποίες φωνάζουμε από το Νοέμβριο και οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν σώσει τη ζωή 6.000 συνανθρώπων μας».

Σημειώνει μάλιστα πως το μήνυμα που επέλεξε να στείλει ο Πρωθυπουργός, λειτουργεί ανασταλτικά στο εμβολιαστικό πρόγραμμα, ενώ προσέθεσε ότι:

«…η ελευθερία, μετά τις αστικοδημοκρατικές επαναστάσεις του 18ου και 19ου αιώνα και τις σοσιαλιστικές επαναστάσεις του 20ού αιώνα, αποτελεί αυθύπαρκτο δικαίωμα της ανθρώπινης ύπαρξης και όχι προνόμιο το οποίο ορίζεται από ένα πρωθυπουργό, ελέω θεού μονάρχη της χώρας, όπως γινόταν στο μεσαίωνα.»

Στη συνέχεια, ο Παύλος Πολάκης τον κάλεσε να του υποδείξει μετά από δυο χρόνια κυβέρνησης της ΝΔ, ένα έργο, το οποίο να υλοποιείται αυτή τη στιγμή και το οποίο να είναι έργο το οποίο σχεδίασε, χρηματοδότησε και συμβασιοποίησε η κυβέρνηση της ΝΔ.

Κατά τον Βουλευτή Χανίων, είναι σαφές ότι τέτοιο έργο δεν υπάρχει, καθώς, όποιο έργο αυτή τη στιγμή υλοποιείται στη χώρα, από τα Χανιά μέχρι τον Έβρο, είναι έργο το οποίο σχεδιάστηκε ή χρηματοδοτήθηκε ή συμβασιοποιήθηκε επί κυβέρνησης Σύριζα.

Στη συνέχεια ο Π. Πολάκης αναφέρθηκε στο πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι «περίμενα να έχει τη στοιχειώδη ευθιξία ο κ. Μητσοτάκης σήμερα να απαντήσει στο τεράστιο θέμα που έχει προκύψει μετά από τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις που έχει κάνει η εφημερίδα Documento από προχθές», σημειώνοντας ότι πρόκειται αδίκημα το οποίο επισύρει βαριές ποινές.

Τελειώνοντας, ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε στο θάνατο του κ. Βαληράκη τονίζοντας ότι υπάρχουν μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες πρόκειται για δολοφονία και ζήτησε από τον κ. Χρυσοχοίδη να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Δείτε την το βίντεο από την ομιλία του Παύλου Πολάκη:

Νίσυρος: Περισσότερα από 6 παιδιά κατήγγειλαν κακοποίηση – «Έπεσα σε παγίδα»…λέει ο αρχαιοφύλακας (Video)

2579781

Νίσυρος: Περισσότερα από 6 παιδιά κατήγγειλαν κακοποίηση – «Έπεσα σε παγίδα»…λέει ο αρχαιοφύλακας (Video)

«Ξεπεράστηκαν φόβοι και ντροπές και άρχισαν να μιλάνε» ανέφερε ο διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου Νισύρου,…

Τρελάθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ με την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος ο Τζολάκης» (video)

ΕΡΤ

Τρελάθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ με την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος ο Τζολάκης» (video)

«Ο Μεντιλίμπαρ έχει αποδείξει ότι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλώντας…

Άννα Ελεφάντη: Η οργισμένη ανάρτηση για Πορτοσάλτε και Οικονόμου – «Ως εδώ!» (video)

Καταγραφή 25

Άννα Ελεφάντη: Η οργισμένη ανάρτηση για Πορτοσάλτε και Οικονόμου – «Ως εδώ!» (video)

«Η τακτική της δολοφονίας χαρακτήρων από τα φερέφωνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν θα περάσει», αναφέρει…