Newsroom

Newsroom

Πολάκης κατά Λευτ. Χαραλαμπόπουλου: «Κατάλαβες τσαρλατανάκο του in.gr;»

Ο Πολάκης «διδάσκει» δημοσιογράφο του Μαρινάκη: «Μάθε τι κάναμε 4,5 χρόνια στο χώρο της Υγείας»  

5082465

«Επειδή δεν τα ξέρεις μάθε τι κάναμε 4,5 χρόνια στο χώρο της Υγείας», γράφει σε ανάρτηση-καταπέλτη ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ, Π. Πολάκης για το έργο της κυβέρνησής του στη δημόσια υγεία, αλλά και για το “έργο” κάποιων δημοσιογράφων στο συγκρότημα Μαρινάκη. 

Έγραψε ο Παύλος Πολάκης στην προσωπική του σελίδα στο facebook: 

«ΑΚΟΥ -πρώην συσπειρωσά και νυν παπαγαλάκι του Μαρινακοστουρναρεικου-ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΕ ,που επειδή είπες πως είσαι ΕΣΥ υπεύθυνος για τις ιστοσελίδες ιδιοκτησίας του Μαρινάκη ,θα ασχοληθώ μαζί σου (για πρώτη φορά και τελευταία γιατί με μετριότητες και δευτεραντζες έχεις καταλάβει και από το παρελθόν δεν ασχολούμαι)

Πηγες να υπερασπίσεις το Κανέλη που έγραψε το άρθρο που λιβανίζει το Στουρνάρα και διέσπειρε φεικ Νιους για μενα(που διορθώθηκε μετά το τηλεφώνημα του δικηγόρου μου αλλά αυτό δεν το λες) και τοκανες τα πράγματα όχι χειρότερα για σας αλλά τροχαλο….

Λοιπόν ,επειδή δεν τα ξερεις(μάλλον τα ξερεις αλλά συνειδητά τα διαστρεφεις) μάθε τι κάναμε 4,5 χρόνια στο χώρο της Υγειας :

1) Παραλάβαμε ένα ΕΣΥ με 89.000 άτομα προσωπικό και παραδωσαμε ένα ΕΣΥ το Μαιο του 19 με 100.480 έχοντας προσλάβει από Οκτώβρη του 15 μέχρι το Μάρτη του 19 ,19.500 ανθρωπους,υπερκαλύπτοντας τις απώλειες των μνημονιακών χρόνων και τις συνταξιοδοτήσεις!!!

2) Παραλάβαμε ένα ΕΣΥ με όριο δαπανών κατ έτος 1.48 δις ευρώ και παραδωσαμε ένα ΕΣΥ με όριο δαπανών 1,960 δις κατ έτος (αν δεν ξερεις τι είναι το όριο δαπανών και μάλιστα εντός μνημονιακών χρόνων ,ψάξε διάβασε .βαριεμαι να σου εξηγήσω)

3) Παραλάβαμε ένα ΕΣΥ με 730 εκατομμύρια ευρώ χρέη και παραδωσαμε ένα ΕΣΥ με 300 εκατομμύρια ταμειακό πλεόνασμα !!

4) Παραλάβαμε 438 κλίνες ΜΕΘ και ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ 568 ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ (και εμείς τους είπαμε πως μπορούν να τις κάνουν 1200 το Μαρτη με την πανδημία όταν είχαν χάσει τη μπαλα και δυστυχώς μέχρι σήμερα έχουν προσθέσει μόνο 130-140)

5) Παραλάβαμε ένα ΕΟΠΥΥ με 2δις 150 εκατομμ ευρώ ληξιπρόθεσμα χρέη και ταυτοχρονα με μόνο 3,48 δις χρηματοδότηση από τον ΕΦΚΑ και 1,4 δις όριο δαπανών στους παρόχους του και ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ

ένα ΕΟΠΥΥ με μόνο 150 εκατομ ευρώ χρέη (τα τρέχοντα δηλαδ) με 4,760 δις ευρώ χρηματοδότηση από τον ΕΦΚΑ και 1,650 δις όριο δαπανών στους παρόχους !

6)Παραλάβαμε ένα ΕΚΑΒ με 700 ασθενοφόρα και ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ 350 ,δυο βάσεις αεροδιακομιδων (Άκτιο,Σύρος) ,διπλασιάζοντας το προϋπολογισμό του με χρηματοδότηση από τον ΕΟΠΥΥ 26 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο .

7) Παραλάβαμε 297 εκατομμύρια ευρώ δαπάνη για εφημερίες -υπερωρίες ιατρικού και λοιπού προσωπικου του ΕΣΥ και παραδωσαμε δαπάνη στα 370 εκατομμύρια ευρώ (εντός μνημονίων επαναλαμβάνω ) ,δίνοντας και 140 εκατομμύρια ευρώ αναδρομικά στους γιατρους του ΕΣΥ από περικοπές παλαιοτερων κυβερνήσεων και πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ απλήρωτες εφημερίες-υπερωρίες των ετών 2011-14!!

Σταματάω εδώ φουκαρά Χαραλαμποπουλε ,γιατί σου βάζω δύσκολα θυμίζοντας σου και το νόμο για την κάλυψη 2,5 εκατομμυρίων ανασφάλιστων συμπολιτών μας που απέκτησαν δωρεάν πρόσβαση στο σύστημα Υγειας με το νόμο του Φλεβάρη το 2016 και ταυτοχρονα τους διαγράψαμε 180 εκατομμύρια ευρώ χρέη που είχαν στείλει τα νοσοκομεία στις εφορείες για νοσηλείες που είχαν γίνει την περίοδο 2011-14!!

Επειδή τόλμησες να αναφερθείς στα πεπραγμενα μας στο χώρο της Υγειας σου έκανα τη χάρη -που δεν θα ξαναγίνει -να σου απαντήσω !

Υγ1 Όσο για το τι θα κάνει ο Τσιπρας σε παραπέμπω στη σημερινή του ομιλία στη Βουλή .Τα είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ…. Το αφεντικο σου σίγουρα θα κατάλαβε πως θα είναι η «άλλη φορά»…….

Υγ2 ΣΑΦΩΣ και ψαρεύω και μάλιστα βαθειά χωρις να με ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ το άσμα που μου αφιερωσες .

Καταλαβαίνω πως το τραγούδι που μου προτεινες είναι ο εθνικός σου ύμνος και μάλλον σε περιγράφει ,αν χρειαστείς βοήθεια ιατρικη για το θέμα σου, πες μου να σου πω που να απευθυνθείς σε δημόσιο νοσοκομείο (ανοίξαμε και τέτοια τμήματα επι των ημερών μας ……)

Κατάλαβες μικρέ τσαρλατανακο του in.gr και γενιτσαρούλη της τάχαμου εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς;;;;;…..ή να στο ζωγραφίσω κιόλας;;; (Και πουσαι,ως «κεντροαριστερό» σάιτ αν έχεις άντερα και σε αφήσει βέβαια το αφεντικο ,δημοσίευσε την απάντηση μου .)»

5f95e228825e63087e37cc92
Πηγή: documentonews.gr

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ