Πολάκης κατά κυβέρνησης: «Υλοποιείτε εντολή Μαρινάκη»

«Δε θα συγχωρέσουν ποτέ ότι τους βάλαμε να πληρώσουν» επεσήμανε ο Παύλος Πολάκης. 

NewsRoom 30/03/2021 | 11:47

«Υλοποιείτε εντολή Μαρινάκη. Δε συγχωρούν οι καναλάρχες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τους έβαλε να πληρώσουν για τις συχνότητες», τόνισε ο Παύλος Πολάκης στην παρέμβασή του στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την πρόταση της ΝΔ για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Νίκου Παππά, στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών το 2016 και στις περίφημες καταγγελίες Καλογρίτσα.

«Ποιο είναι το πολιτικό σας σχέδιο; Να προχωρήσετε σε Προανακριτική επιτροπή σε ένα προβεβλημένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ γιατί υλοποιείτε εντολή Μαρινάκη. Δε θα συγχωρήσετε ποτέ και δε συγχωρούν οι καναλάρχες ότι ο Νίκος Παππάς, ο Λευτέρης Κρέτσος, ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τους έβαλε να πληρώσουν για το δημόσιο αγαθό των συχνοτήτων το οποίο για 25 χρόνια το είχαν λες και ήταν χωράφι που είχαν κληρονομήσει από τον παππού τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δε θα συγχωρέσουν ποτέ ότι τους βάλαμε να πληρώσουν», συμπλήρωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Εν συνεχεία, σε έντονο ύφος υπογράμμισε: «Στήσατε ένα μηχανισμό, μία διαπλοκή και δεν κοκκινίζετε, δεν ντρέπεστε να κατηγορείτε εμάς για διαπλοκή. Εσείς που οργανώσατε ένα σύστημα τραπεζιτών, ολιγαρχών, καναλαρχών με υπηρετικό προσωπικό εσάς και ένα μεγάλο κομμάτι του σημιτικού ΠΑΣΟΚ».

 «Έρχεστε για να εκδικηθείτε με μία προαποφασισμένη προανακριτική επιτροπή για να πάτε στις εκλογές το φθινόπωρο με… “σκάνδαλα του ΣΥΡΙΖΑ”», ανέφερε και συνέχισε: «Θα σας πω εγώ ποια είναι τα σκάνδαλα και η διαφθορά» και συνέχισε λέγοντας: «Διαφθορά και διαπλοκή είναι αυτός που πήγε να κάνει το “σκόιλ ελικίκου”. Αυτός που πήγε έλεγε την τηλεκπαίδευση τη δίνουμε δωρεάν και πλήρωσε 2 εκατομμύρια, η Κεραμέως δηλαδή, και παράλληλα έδωσε τα προσωπικά δεδομένα 1,5 εκατομμύριων νοικοκυριών βορά στις εταιρείες που εμπορεύονται μέσα από το διαδίκτυο».

«Η δεύτερη θα είναι πολύ… Αλλιώς από την πρώτη», κατέληξε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

 

Δείτε live τη συζήτηση για Προανακριτική κατά του Νίκου Παπά για την... «καλογριτσιάδα» εδώ.