Πολάκης κατά κυβέρνησης και του σόου για τον εμβολιασμό: Ντροπή και αίσχος

Την καταγγελία του ΓΓ της ΟΕΝΓΕ, Π.Παπανικολάου ότι στο νοσοκομείο αναφοράς “Σωτηρία” ακυρώθηκαν σήμερα εμβολιασμοί γιατρών και νοσηλευτών προκειμένου να εμβολιαστούν στελέχη της κυβέρνησης σχολιάζει με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

emvolio Medium 0 2

“Ντροπή και αίσχος αυτό που συνέβη σήμερα” λέει χαρακτηριστικά ο πρώην αν. Υπουργός Υγείας, επισημαίνοντας ότι είναι άλλο να εμβολιάζεται ο πρωθυπουργός, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης “ως “σήμα” για τον εμβολιασμό” και άλλο “να προηγούνται υπουργοί και γενικοί γραμματείς ή ανώτεροι στρατιωτικοί από το υγειονομικό προσωπικό που δίνει τη μάχη“.

“Αυτό δεν είναι “παράδειγμα” είναι φιλοτομαρισμός” καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑ!!!

Αντί να εμβολιαστούν οι γιατροί ,εμβολιάστηκαν πολιτικοί και στρατιωτικοί και τελείωσαν τα διαθεσιμα για σήμερα εμβόλια!!!!

Να δεχτούμε βεβαίως , τον εμβολιασμό της προέδρου της δημοκρατίας,του πρωθυπουργού ,του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «σήμα» για τον εμβολιασμό!
ΟΜΩΣ από που κι ως που,προηγούνται υπουργοί και γενικοί γραμματείς η ανώτεροι στρατιωτικοί,ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΑΙΟ;;;;

Αυτό δεν είναι «παράδειγμα» είναι ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟΣ!!!!

ΥΓ .Μαθαινω πως καθοριστική συμβολή σε αυτό ειχε ο Διοικητης του νοσοκομειου ο κυριος ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΗΤΣΙΑΔΗΣ ,λες και μοίραζε τα χωράφια του πατέρα του!!!!!
(αυτός που όταν λειτουργούσαν 14-15 κρεββατια από τη Νέα ΜΕΘ έστελνε διαβεβαιώσεις πως λειτουργούν και τα 50!!)

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ,αυτός είναι κομματάρχης της ΕΡΕ του 1950!!(αλλά μάλλον τέτοιους θέλετε όπως λέει μέχρι κι ο Κιλτιδης και ο Καρακούσης του Βήματος …)

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…