Πολάκης για κυβέρνηση: Σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα είχε κινηθεί Εισαγγελέας

Λάβρος  ο Παύλος Πολάκης στο τέλος της σημερινής πρώτης συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, με θέμα τις δύο ΠΝΠ για τα μέτρα αντιμετώπισης των συνεπειών του κορονοϊού.

4966415 1

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ άφησε αιχμές τόσο για την κυβέρνηση όσο και για τον επίκουρο καθηγητή επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ Γκίκα Μαγιορκίνη. Ο Παύλος Πολάκης δεν άφησε απέξω και τα φιλοκυβερνητικά  ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για σιωπή «από τα Πετσοταϊσμένα μέσα ενημέρωσης».

«Για τον εργασιακό μεσαίωνα τον οποίο φέρνετε εν μέσω πανδημίας δεν θα τοποθετηθώ. Εγώ θα αναφερθώ σε συγκεκριμένα άρθρα του νομοσχεδίου που δείχνουν τι ακριβώς κάνετε και πόσο μας δουλεύετε», ανέφερε ακόμη.

Σχετικά με την αποζημίωση δαπανών βιολογικού υλικού, ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε σε παραλογισμό, επισημαίνοντας πως σε άλλη χώρα θα είχε παρέμβει εισαγγελέας. «Εδώ ζήσαμε ένα πράγμα για το οποίο σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα είχε κινηθεί Εισαγγελέας. Είναι δυνατόν ο κ. Μαγιορκίνης που δίνει λογύδρια ότι οι 25 μαθητές στην τάξη δεν κολλάνε και αλλά αλλοπρόσαλλα…, να παραιτήθηκε τελευταία εβδομάδα Αυγούστου από το ιδιωτικό κέντρο που εργαζόταν και μια εβδομάδα μετά με δίκη σας παρέμβαση να πήγε το κράτος στο συγκεκριμένο εργαστήριο!», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης.

Ο ίδιος έκανε αναφορά και στο προσωπικό καθαριότητας, λέγοντας ότι επί ΣΥΡΙΖΑ είχε δοθεί 1.000.000 για 100 εργαζομένους, ενώ -όπως διαπίστωσε ο ίδιος- «για το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης θα δώσετε 3,4 εκ για 72 εργαζόμενους! Και δεν μιλάει κανείς! Τα ΜΜΕ είναι πετσοταϊσμένα!».

Τέλος , κλείνοντας την ομιλία του ζήτησε να δοθεί κατάλογος από την κυβέρνηση σχετικά με το ποια νοσοκομεία έχουν πραγματικά αυξήσει τις μονάδες εντατικής θεραπείας και μπορούν να λειτουργήσουν, «όχι απλώς να ντανιάζουν αναπνευστήρες σε αποθήκες»,

Σε έντονο ύφος ο πρώην αν Υπ Υγείας Π. Πολάκης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου προειδοποιώντας τον Βασ. Κοντοζαμάνη που ουσιαστικά έχει πάρει άτυπα τα ηνία του Υπουργείου από τον Βασ. Κικίλια ότι: «Είναι φανταστική εικόνα οι 1.100 ΜΕΘ. Δεν υπάρχει αυτός ο αριθμός» ενω προέβλεψε πως στην
περίπτωση που ο συνδυασμός ενδεχόμενης έξαρσης της πανδημίας και εποχικής γρίπης εκτινάξει τη ζήτηση ΜΕΘ: «Θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα…» !

«Από εκεί και πέρα, θα έχετε την αποκλειστική ευθύνη για ό,τι συμβεί» σχολίασε κλείνοντας ο Παύλος Πολάκης και επεσήμανε: «Προσφερομαι ξανά να βοηθήσω ,γιατί ξέρω το χώρο των ΜΕΘ,γιατί αγαπώ τη χώρα και το λαό και δε θέλω να θρηνήσουμε ανθρωπους ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ!!!»

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…