Λάβρος Πολάκης για ΜΜΕ και ΚΕΕΛΠΝΟ: «Όση λάσπη και να ρίξετε, ξεκοκαλίσετε πάνω από 1 δισ. ευρώ»

Από την Κρήτη όπου βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης, δεν άφησε αναπάντητα δημοσιεύματα που αναπαρήγαγαν ΜΜΕ όπως το Πρώτο Θέμα και το Μανιφέστο και στα οποία γίνεται λόγος για εμπλοκή και δήθεν ρουσφέτια πρώην κυβερνητικών στελεχών με το ΚΕΕΛΠΝΟ

NewsRoom 27/08/2019 | 19:43

Στα εν λόγω δημοσιεύματα όπου γίνεται αναφορά ότι πρώην κυβερνητικά στελέχη έδιναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ λίστα με ονόματα για προσλήψεις και διορισμούς, αντέδρασε ο Παύλος Πολάκης.

Άμεση ήταν η απάντηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας στα περί... διορισμών, ο οποίος έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook:

«Καθάρματα και διεφθαρμένα λαμόγια της συμμορίας του ΚΕΕΛΠΝΟ: Όση λάσπη και να ρίξετε στον ανεμιστήρα από τα ΜΜΕ και τα sites που ταΐζατε στο παρελθόν για να θολώσετε τα νερά τώρα που πλησιάζουν οι (πρώτες) δίκες, το γεγονός είναι ένα: Εσείς και οι πολιτικοί σας προϊστάμενοι ξεκοκαλίσατε πάνω από 1 δις ευρώ σε μια δεκαετία!

Ουρλιάξτε μέσα από τα βοθροσάιτ σας όσο θέλετε. Δεν είμαστε ίδιοι. Γι' αυτό σας διώξαμε, γι'αυτό δε σας φοβόμαστε, γι' αυτό σας «έχουμε», γι' αυτό ούτε που μας αγγίζουν οι ψευτιές σας.


Υγ .Τώρα τα είδα, είμαι Κρήτη, δεν χαλάω άλλο τις μετά από πέντε χρόνια διακοπές μου για σας... Στην επιστροφή θα τα πούμε όπως πρέπει... ουστ λαμόγια!»