Πολάκης: Εσεις «γλεντάτε» και το τελευταίο σεντ που περνάει απ τα χέρια σας!

Την σκανδαλώδη ενοικίαση κτιρίου και μάλιστα επιφάνειας 3 στρεμμάτων (!) για τις ανάγκες της ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής της οποίας προΐσταται η Σοφία Νικολάου στηλιτεύει με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

NewsRoom 23/01/2021 | 12:44

Την εξοργιστική διακήρυξη που προβλέπει υπέρογκο κόστος για τη στέγαση των υπηρεσιών της ΓΓ έφερε στο φως η “Εφημερίδα των Συντακτών”, με ρεπορτάζ της Γιώτας Τέσση και της Άντας Ψαρρά, αποκαλύπτοντας μάλιστα και την…πιο φωτογραφική πεθαίνει περιγραφή των κριτιρίων που θα πρέπει να πληροί το κτίριο όπως περιγράφονται στη διακήρυξη μειοδοτικής δημοπρασίας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η λύση της στέγασης σε κάποιο από τα ανεκμετάλλευτα ακίνητα του δημοσίου δεν αναζητήθηκε αφού “όπως διαβάζουμε στους όρους της μειοδοτικής δημοπρασίας, «το ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται σε μέγιστη ακτίνα τριών χιλιομέτρων από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (Π. Κανελλοπούλου 4), όπου στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής και σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 800 μέτρων από σταθμό ΜΕΤΡΟ (γραμμές 1, 2 και 3)», καθώς επίσης «το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να διαθέτει χώρους μικτής επιφάνειας (εξαιρουμένων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων και κοινοχρήστων διαδρόμων) 2.941 τ.μ. περίπου, ήτοι ωφέλιμη επιφάνεια γραφειακών-αρχειακών χώρων 2.353 τ.μ., όπως οι χώροι αυτοί αναλύονται στο συνημμένο κτιριολογικό πρόγραμμα. Το ακίνητο πρέπει να πληροί όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας από άποψη φωτισμού, αερισμού, μέσων σκίασης, θέρμανσης, ψύξης κλιματισμού, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς». Οπως γίνεται κατανοητό, το ακίνητο έχει ήδη βρεθεί και απλώς περιγράφεται στη διακήρυξη μειοδοτικής δημοπρασίας…

Ο όρος της διακήρυξης που λέει πως το ακίνητο πρέπει να είναι τόση απόσταση από το Υπ ΠΡΟΠΟ και τόσα μέτρα από το σταθμό του Μέτρο ,θα συμπεριληφθεί στα βιβλία της ιστορίας αύριο ως ΜΝΗΜΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ (μαζί με αυτόν του κτιρίου του ΚΕΕΛΠΝΟ ,επι Αβραμοπουλου το 2009)” σχολιάζει δηκτικά ο Παύλος Πολάκης ενώ για το θέμα της αξιοποίησης κτιρίων του δημοσίου επισημαίνει ότι “επί των ημερών μας εξοικονομήσαμε 4 εκ. ευρώ το χρόνο [..] μόνο στην 1η και 2η Υγειονομική περιφερεια!!! Αλλά εμείς σκεφτόμασταν και το κάθε ευρώ που διαχειριστήκαμε .Εσεις «γλεντάτε» και το τελευταίο σεντ που περνάει απ τα χέρια σας!

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Μετά τα γάντια ,τις μάσκες,τα απολυμαντικά…..η ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ της αντιεγκληματικής πολιτικής αρχίζει να διαπρέπει και να γράφει «ημερες δοξας» και στο real-estate!!!!
Καινούργια γλέντια για να νοικιάσει κτίριο για τη γραμματεια Αντιεγκληματικής πολιτικής!!!(300·000 ευρώ νοίκι το χρόνο)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ;;;;και τζάμπα μάλιστα!!!

ΥΓ1.Ο όρος της διακήρυξης(φωτό 3) που λέει πως το ακίνητο πρέπει να είναι τόση απόσταση από το Υπ ΠΡΟΠΟ και τόσα μέτρα από το σταθμό του Μέτρο ,θα συμπεριληφθεί στα βιβλία της ιστορίας αύριο ως ΜΝΗΜΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ (μαζί με αυτόν του κτιρίου του ΚΕΕΛΠΝΟ ,επι Αβραμοπουλου το 2009)

ΥΓ 2Επι ημερών μας εξοικονομήσαμε 4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ,από μεταφορά υπηρεσιών και δομών Υγειας σε άδεια κτίρια του δημοσίου ,μόνο στην 1η και 2η Υγειονομική περιφερεια!!!
Αλλά εμείς σκεφτόμασταν και το κάθε ευρώ που διαχειριστήκαμε .Εσεις «γλεντάτε» και το τελευταίο σεντ που περνάει απ τα χέρια σας!