Πολάκης: Άλλο ένα «άδειο πουκάμισο» εξήγγειλε από τα Χανιά ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Αποκαλυπτική ήταν η απάντηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη  στην αναγγελία έργων στα Χανιά από τον υπ. Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο  

polakis10 1132x509 1

«Το «άδειο τσουβάλι» έργων που κόμισε ο υπουργός Εσωτερικών στα Χανιά μπορεί να μην πείθει τελικά πολλούς συμπολίτες μας, όμως ίσως κρίθηκε απαραίτητο από την κυβέρνηση να προηγηθεί των διακοπών του Πρωθυπουργού στον τόπο μας», αναφέρει ο Παύλος Πολάκης

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη στην αναγγελία έργων στα Χανιά από τον υπ. Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο:

Άλλο ένα «άδειο πουκάμισο» εξήγγειλε από τα Χανιά σε πρόσφατη επίσκεψή του, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος

Κατά την προσφιλή στην κυβέρνηση Μητσοτάκη πρακτική, ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Χανίων στη χρηματοδότηση τεσσάρων (4) έργων μέσω της ένταξής τους στο πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης», αφού προηγουμένως είχε φροντίσει η κυβέρνηση να «παγώσει» το Πρόγραμμα «Φιλόδημος» της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που τα περιλάμβανε και που τόσο είχε εκτιμηθεί ως αναπτυξιακό εργαλείο από τις τοπικές κοινωνίες και τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πρόκειται για έργα αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης της πόλης, αντιμετώπιση του ζητήματος της αποχέτευσης του Ακρωτηρίου και αξιοποίησης των λυμάτων μέσω επεξεργασίας τους σε νερό, που θα δίνει δυνατότητα άρδευσης πεδινών περιοχών.

Ας ρίξουμε όμως μια προσεκτική ματιά στους παρακάτω πίνακες που περιλαμβάνουν τα έργα αυτά, τις αποφάσεις ένταξης και χρηματοδότησής τους και την εξέλιξή τους μέχρι σήμερα:

Δυστυχώς για άλλη μια φορά, η πραγματικότητα έρχεται να διαψεύσει και να εκθέσει τον κ. Θεοδωρικάκο και την κυβέρνηση της ΝΔ, αφού όπως φαίνεται και από τους παραπάνω πίνακες από τα τέσσερα (4) έργα της ΔΕΥΑΧ, τα τρία (3) υλοποιούνται ήδη, έχουν ολοκληρώσει τους πρώτους λογαριασμούς οι ανάδοχοι και μάλιστα έχουν εισπράξει τα αντίστοιχα τιμήματα. Στο μόνο έργο που δεν έχει κατατεθεί κάποιος λογαριασμός είναι το έργο «ΑΠΟΧΈΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ – ΔΕ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ – Περιοχή Χωραφάκια-Σταυρός», ενώ στο έργο Αναβάθμισης του Βιολογικού της ΔΕΥΑΒΑ έχει ήδη αναδειχτεί Ανάδοχος εταιρεία.

Το «άδειο τσουβάλι» έργων που κόμισε ο υπουργός Εσωτερικών στα Χανιά μπορεί να μην πείθει τελικά πολλούς συμπολίτες μας, όμως ίσως κρίθηκε απαραίτητο από την κυβέρνηση να προηγηθεί των διακοπών του Πρωθυπουργού στον τόπο μας!

Κασσελάκης: Η τελευταία συνέντευξη πριν το στρατό… με τον Λιάγκα έξω από το στρατόπεδο (video)

Κασσελάκης 1

Κασσελάκης: Η τελευταία συνέντευξη πριν το στρατό… με τον Λιάγκα έξω από το στρατόπεδο (video)

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για όλα λίγη ώρα πριν περάσει την πύλη του στρατοπέδου στη…

Καιρός: Πώς θα κινηθεί η νέα κακοκαιρία σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη – Τι ισχύει για την 25η Μαρτίου (video)

pexels vung nguyen 17260100

Καιρός: Πώς θα κινηθεί η νέα κακοκαιρία σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη – Τι ισχύει για την 25η Μαρτίου (video)

Φαίνεται πως ο καιρός μας έκανε τη χάρη στο ένα απ' τα δυο συνεχόμενα τριήμερα

Τσαλίκης: «Νευριάζω όταν ρωτάτε τον Οικονομόπουλο για τα ομόφυλα… βγάλε έναν επιστήμονα» (video)

Τσαλίκης Οικονομόπουλο

Τσαλίκης: «Νευριάζω όταν ρωτάτε τον Οικονομόπουλο για τα ομόφυλα… βγάλε έναν επιστήμονα» (video)

Ο Γιώργος Τσαλίκης είχε ένα μικρό ξέσπασμα όταν μίλησε για τον Νίκο Οικονομόπουλο και τα…