ΧΑ

Χρήστος Αβραμίδης

Ποιος βομβάρδισε το νοσοκομείο στη Γάζα; Πάλι το Ισραήλ

Το επικοινωνιακό κόλπο του Ισραήλ και η αιματοβαμμένη λίστα με υγειονομικούς που σκοτώθηκαν

γαζα νοσοκομειο

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Χρήστος Αβραμίδης αναλύει τις παλινωδίες στα όσα υποστήριξε το Ισραήλ και οι οπαδοί του, αμέσως μετά τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου της Γάζας. Είναι άλλωστε το ίδιο νοσοκομείο που βομβαρδίστηκε από το Ισραήλ μόλις 72 ώρες πριν το συμβάν. Αποκαλύπτεται ότι το Ισραήλ έχει κάνει το ίδιο επικοινωνιακό κόλπο ξανά. Το 2022 σκότωσε 5 παιδιά και κατηγόρησε την «Ισλαμική Τζιχάντ» ότι τα σκότωσε από λάθος. Στη συνέχεια όμως, το Ισραήλ αναγκάστηκε να το παραδεχτεί.

Εκτός αυτών, αποκαλύπτεται για πρώτη φορά στη Δημόσια σφαίρα της Ελλάδας, η μακρά αιματοβαμμένη λίστα με υγειονομικούς που σκοτώθηκαν από την αρχή των εχθροπραξιών στις 7 Οκτωβρίου και όπως αποδεικνύεται από τους 29 νεκρούς, οι 28 έχουν σκοτωθεί από τις επιθέσεις του Ισραήλ. Ενώ από τις 94 επιθέσεις σε υγειονομικούς και δομές υγείας, το Ισραήλ έχει πραγματοποιήσει τις 90.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

ανασχηματισμός

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

Όχι το μήνυμα των ευρωεκλογών κατάλαβε ο Μητσοτάκης, αλλά έκανε και ανασχηματισμό στο πόδι...